Супер салат з пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт

Супер салат з пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт

Салат із пекінської капусти готують і просто з овочами, і з запеченим м’ясом, і з крабовими паличками.

Ще один смачний варіант салату із пекінської капусути – приготувати його з тунцем, пише Politeka.net.

Інгредієнти для цієї страви потрібні досить прості – пекінська капуста, консервований тунець, консервована кукурудза, варені яйця – 2 або 3 шт, цибуля 1 шт (смачніше буде з червоною), сіль, перець за смаком, грецький йогурт і гірчиця.

Пекінська капуста.

Пекінську капусту нарізаємо. Тунець необхідно розім’яти виделкою, а відварені яйця нарізати кубиками.

Цибулю теж нарізаємо. Додаємо до всіх інгредієнтів кукурудзу, сіль і перець, заправляємо соусом з несолодкого йогурту і гірчиці.

Також до салату із пекінської капусти і тунця чудово підійде готовий соус цезар або тартар. Або ж звичайний майонез.

Всі салати із пекінської капусти можна доповнювати смачними інгредієнтами. І цей салат з тунцем не є виключенням.

За бажанням, до нього можна додати болгарський перець, свіжий огірок, твердий сир, зелень, помідор.

Для заправки змішайте несолодкий йогурт, зернову гірчицю, сік лимона, оливкову олію, сіль і перець.

Салат із пекінської капусти.

Зазначимо, м’ясо тунця приємне на смак, низькокалорійне та поживне. У ньому немає вуглеводів і харчових волокон. Також тунець багатий на деякі вітаміни та мікроелементи.

Завдяки відсутності вуглеводів, низькому вмісту жирів і калорій тунець є дієтичним продуктом. Його можна додавати в меню під час схуднення, бо ніацин залучений в перетворенні вуглеводів і жирів на енергію.

Однак тунець не можна вживати тим, хто має алергію. З обережністю слід споживати і тим, хто має хвороби нирок. Адже часто лікарі рекомендують в цьому випадку контролювати і обмежувати кількість білка в раціоні, а тунець належить до високобілкових продуктів.

Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.

Ольга Сумська підказала, що приготувати з доступних овочів.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Чим обробити сад від шкідників восени: експерти назвали кращі методи

Небезпечна бактерія живе в рибі та "пожирає людей": жінка залишилася без рук та ніг після вечері

Ціни на пальне змінилися: скільки коштує заправити повний бак

Заливний пиріг з цибулею та яйцем: легкий та корисний рецепт від зірки "Мастер Шеф" Лізи Глінської

Для чого використовують кондиціонер для білизни і чи потрібен він при пранні: міфи, в які ви вірите

"Доведеться підвищувати вдвічі": українські інтернет-провайдери готують нові тарифи

Як підготувати грядку під часник восени: правила гарантованого врожаю від господинь

Повістки вручатимуть "прозоро" – ТЦК зобов’язали до нових правил

500 гривень на продукти від "Ощадбанку": як отримати

На Харківщині волонтер пограбував дитину: замість покарання хотів на фронт

Україна вперше в історії стала бронзовим призером ЧС з футзалу

Людей застерегли від виходу на пенсію: відразу станете старими і хворими

Рецепт корисних цукерок без цукру та глютена: Ліза Глінська розповіла, як приготувати смачний десерт за п'ять хвилин

Більше не прокатить: школярам готують революційні зміни

Жорсткий удар по економіці рф: експерти розповіли наскільки можуть впасти ціни на нафту в 2025 році