Супер салат з пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт

Супер салат з пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт

Салат із пекінської капусти готують і просто з овочами, і з запеченим м’ясом, і з крабовими паличками.

Ще один смачний варіант салату із пекінської капусути – приготувати його з тунцем, пише Politeka.net.

Інгредієнти для цієї страви потрібні досить прості – пекінська капуста, консервований тунець, консервована кукурудза, варені яйця – 2 або 3 шт, цибуля 1 шт (смачніше буде з червоною), сіль, перець за смаком, грецький йогурт і гірчиця.

Пекінська капуста.

Пекінську капусту нарізаємо. Тунець необхідно розім’яти виделкою, а відварені яйця нарізати кубиками.

Цибулю теж нарізаємо. Додаємо до всіх інгредієнтів кукурудзу, сіль і перець, заправляємо соусом з несолодкого йогурту і гірчиці.

Також до салату із пекінської капусти і тунця чудово підійде готовий соус цезар або тартар. Або ж звичайний майонез.

Всі салати із пекінської капусти можна доповнювати смачними інгредієнтами. І цей салат з тунцем не є виключенням.

За бажанням, до нього можна додати болгарський перець, свіжий огірок, твердий сир, зелень, помідор.

Для заправки змішайте несолодкий йогурт, зернову гірчицю, сік лимона, оливкову олію, сіль і перець.

Салат із пекінської капусти.

Зазначимо, м’ясо тунця приємне на смак, низькокалорійне та поживне. У ньому немає вуглеводів і харчових волокон. Також тунець багатий на деякі вітаміни та мікроелементи.

Завдяки відсутності вуглеводів, низькому вмісту жирів і калорій тунець є дієтичним продуктом. Його можна додавати в меню під час схуднення, бо ніацин залучений в перетворенні вуглеводів і жирів на енергію.

Однак тунець не можна вживати тим, хто має алергію. З обережністю слід споживати і тим, хто має хвороби нирок. Адже часто лікарі рекомендують в цьому випадку контролювати і обмежувати кількість білка в раціоні, а тунець належить до високобілкових продуктів.

Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.

Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.

Ольга Сумська підказала, що приготувати з доступних овочів.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными

Рецепт полезных конфет без сахара и глютена: Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусный десерт за пять минут

Больше не прокатит: школьникам готовят революционные перемены