Супер салат з пекінської капусти за 5 хвилин: ідеальний та легкий рецепт
Салат із пекінської капусти готують і просто з овочами, і з запеченим м’ясом, і з крабовими паличками.
Ще один смачний варіант салату із пекінської капусути – приготувати його з тунцем, пише Politeka.net.
Інгредієнти для цієї страви потрібні досить прості – пекінська капуста, консервований тунець, консервована кукурудза, варені яйця – 2 або 3 шт, цибуля 1 шт (смачніше буде з червоною), сіль, перець за смаком, грецький йогурт і гірчиця.
Пекінська капуста.
Пекінську капусту нарізаємо. Тунець необхідно розім’яти виделкою, а відварені яйця нарізати кубиками.
Цибулю теж нарізаємо. Додаємо до всіх інгредієнтів кукурудзу, сіль і перець, заправляємо соусом з несолодкого йогурту і гірчиці.
Також до салату із пекінської капусти і тунця чудово підійде готовий соус цезар або тартар. Або ж звичайний майонез.
Всі салати із пекінської капусти можна доповнювати смачними інгредієнтами. І цей салат з тунцем не є виключенням.
За бажанням, до нього можна додати болгарський перець, свіжий огірок, твердий сир, зелень, помідор.
Для заправки змішайте несолодкий йогурт, зернову гірчицю, сік лимона, оливкову олію, сіль і перець.
Салат із пекінської капусти.
Зазначимо, м’ясо тунця приємне на смак, низькокалорійне та поживне. У ньому немає вуглеводів і харчових волокон. Також тунець багатий на деякі вітаміни та мікроелементи.
Завдяки відсутності вуглеводів, низькому вмісту жирів і калорій тунець є дієтичним продуктом. Його можна додавати в меню під час схуднення, бо ніацин залучений в перетворенні вуглеводів і жирів на енергію.
Однак тунець не можна вживати тим, хто має алергію. З обережністю слід споживати і тим, хто має хвороби нирок. Адже часто лікарі рекомендують в цьому випадку контролювати і обмежувати кількість білка в раціоні, а тунець належить до високобілкових продуктів.
Салат із пекінської капусти, від якого не товстішають - можна їсти на вечерю.
Знаменитий салат із пекінської капусти і моркви по-корейськи: замінить обід чи вечерю.
Ольга Сумська підказала, що приготувати з доступних овочів.