З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

В колекції рецептів Ольги Сумської є, звичайно і салати, пише Politeka.net. А салат за цим рецептом, каже Сумська, точне стане прикрасою святкового столу.

Для салату «Середземноморський» за цим рецептом потрібні такі інгредієнти: свіжі огірки – 2 шт., зелене яблуко, червона ікра (50 г), авокадо – 1 шт., куряче яйце – 2 шт., крабове м’ясо (200 г), часник – 1 зубчик, майонез – 80 г. або натуральний йогурт, лимонний сік з одного лимону і сіль

У якості крабового м’яса можна використати крабові палички. Що і зробила Ольга Сумська, показуючи хід приготування цього салату в ефірі телеканалу Київ.

Перед приготуванням крабові палички необхідно добре розморозити.

Перший крок – нарізаємо довгастими шматочками крабові палички. Огірки теж ріжемо соломкою і трохи підсолюємо.

Перекладаємо огірки на сито, щоб вони віддали свій сік. Далі очищуємо яблуко від шкірки і нарізаємо теж соломкою.

«Щоб м’якоть яблука не потемнішала, збризкую соком лимона», - радить Ольга Сумська.

Варені яйця розминаємо виделкою – має вийти дрібна стружка. Об’єднуємо огірки, які треба трохи притиснути, щоб вийшов зайвий сік, і яйця. Додаємо яблука і перемішуємо. Додаємо ложку йогурта. Знов ретельно перемішуємо.

Салат з крабовими паличками.

Наступний крок – переходимо до авокадо. Розділяємо його навпіл, виймаємо кісточку і розминаємо виделкою.

До авокадо натираємо зубчик часнику. Перемішуємо і додаємо ложку йогурту, а також дрібку солі.

А тепер починаєтсья найцікавіше – викладаємо салат. Спочатку необхідно виикласти шар з огірків, яєць та яблук, потім йде шар з крабових паличок, а зверху викладаємо авокадо з часничком.

«Далі прикрашаємо смакоту ложечкою йогурту і зверху червоною ігорочкою», - каже Ольга Сумська.

От і все, смачний і яскравий салат Середземноморський з крабовими паличками готовий!

Ольга Сумська показала, що можна швидко приготувати з доступних продуктів.

З часничком і перчиком - Леся Нікітюк побалувала апетитною стравою.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська дала пораду, чим можна змінити соняшникову олію на кухні.

Поділитися сюжетом

Останні новини

Комуналка знову вдарить по гаманцю: тарифи на воду в містах можуть піднятися

Як правильно підготувати часник до зими: секрети досвідчених дачників

Допоміг 27 ухилянтам: ДБР повідомило про підозру посадовцю

Українці можуть користуватися безкоштовним транспортом: одна з європейських країн зробила поблажку

Соковиті мʼясні рулетики з баклажанів: рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського

Насильство над дітьми на Львівщині: в Офісі генпрокурора розповіли, що вже зробили

Зустріч Шмигаля з Фіцо: Словаччина допоможе Україні з поставками електроенергії

Рис, білий хліб та молочка виявилися небезпечними для здоров'я: вердикт дієтологів

Україна відновила експорт металобрухту до проросійського Придністров'я

Умови призначення пенсій: українці можуть обрати вигідні роки при виході на пенсію, подробиці

Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму

Росіяни пошкодили цивільне судно з продовольчим вантажем у порту Південний

В Третій штурмовій розповіли, як відбили позиції та українських військових з полону

"Всім начхати...": евакуатор понівечив українцю авто, замість 900 грн штрафу - $15 тис на ремонт

У Дніпрі на закупках Starlink для шкіл чиновник заробив 1,8 млн