З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

В колекції рецептів Ольги Сумської є, звичайно і салати, пише Politeka.net. А салат за цим рецептом, каже Сумська, точне стане прикрасою святкового столу.

Для салату «Середземноморський» за цим рецептом потрібні такі інгредієнти: свіжі огірки – 2 шт., зелене яблуко, червона ікра (50 г), авокадо – 1 шт., куряче яйце – 2 шт., крабове м’ясо (200 г), часник – 1 зубчик, майонез – 80 г. або натуральний йогурт, лимонний сік з одного лимону і сіль

У якості крабового м’яса можна використати крабові палички. Що і зробила Ольга Сумська, показуючи хід приготування цього салату в ефірі телеканалу Київ.

Перед приготуванням крабові палички необхідно добре розморозити.

Перший крок – нарізаємо довгастими шматочками крабові палички. Огірки теж ріжемо соломкою і трохи підсолюємо.

Перекладаємо огірки на сито, щоб вони віддали свій сік. Далі очищуємо яблуко від шкірки і нарізаємо теж соломкою.

«Щоб м’якоть яблука не потемнішала, збризкую соком лимона», - радить Ольга Сумська.

Варені яйця розминаємо виделкою – має вийти дрібна стружка. Об’єднуємо огірки, які треба трохи притиснути, щоб вийшов зайвий сік, і яйця. Додаємо яблука і перемішуємо. Додаємо ложку йогурта. Знов ретельно перемішуємо.

Салат з крабовими паличками.

Наступний крок – переходимо до авокадо. Розділяємо його навпіл, виймаємо кісточку і розминаємо виделкою.

До авокадо натираємо зубчик часнику. Перемішуємо і додаємо ложку йогурту, а також дрібку солі.

А тепер починаєтсья найцікавіше – викладаємо салат. Спочатку необхідно виикласти шар з огірків, яєць та яблук, потім йде шар з крабових паличок, а зверху викладаємо авокадо з часничком.

«Далі прикрашаємо смакоту ложечкою йогурту і зверху червоною ігорочкою», - каже Ольга Сумська.

От і все, смачний і яскравий салат Середземноморський з крабовими паличками готовий!

Ольга Сумська показала, що можна швидко приготувати з доступних продуктів.

З часничком і перчиком - Леся Нікітюк побалувала апетитною стравою.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська дала пораду, чим можна змінити соняшникову олію на кухні.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Госэкоинспекция прекратила незаконный лов биоресурсов в Киевской области

Нежная курочка в сливочно-томатном соусе: как сделать мясо мягким и вкусным

Компенсация и санаторий: кто имеет право на бесплатное оздоровление

Сеть поразила история о квадроберах, пожилой женщине и бездомном

Цена снизится с 4,32 до 2,64 грн за 1кВт/час: тариф на электроэнергию с октября изменился не для всех

В ГУР доложили о выведении из строя российского тральщика "Обухов"

Ирина Билык снова сделала это с Димой Коляденко: "Спасибо, солнышко..."

К гречке или картошке: как приготовить вкусные куриные тефтели, простой рецепт

Новые правила мобилизации: уклонистов прижали окончательно

Сбитие из Patriot российских "Кинжалов" попало на видео

Сколько можно сэкономить на ночном тарифе на электроэнергию

Дали меньше времени для посещения ТЦК: Кабмин значительно сократил сроки явки по повестке

Ученые зафиксировали странное излучение во время грозы – поможет объяснить причину молнии

Конесервированные груши на зиму: останутся, как свежие и нужно всего 3 ингредиента

Суд избрал меру пресечения для скандальной руководительницы МСЭК