З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

З крабовими паличками: Ольга Сумська розкрила чудовий рецепт, з'їдять за хвилину

В колекції рецептів Ольги Сумської є, звичайно і салати, пише Politeka.net. А салат за цим рецептом, каже Сумська, точне стане прикрасою святкового столу.

Для салату «Середземноморський» за цим рецептом потрібні такі інгредієнти: свіжі огірки – 2 шт., зелене яблуко, червона ікра (50 г), авокадо – 1 шт., куряче яйце – 2 шт., крабове м’ясо (200 г), часник – 1 зубчик, майонез – 80 г. або натуральний йогурт, лимонний сік з одного лимону і сіль

У якості крабового м’яса можна використати крабові палички. Що і зробила Ольга Сумська, показуючи хід приготування цього салату в ефірі телеканалу Київ.

Перед приготуванням крабові палички необхідно добре розморозити.

Перший крок – нарізаємо довгастими шматочками крабові палички. Огірки теж ріжемо соломкою і трохи підсолюємо.

Перекладаємо огірки на сито, щоб вони віддали свій сік. Далі очищуємо яблуко від шкірки і нарізаємо теж соломкою.

«Щоб м’якоть яблука не потемнішала, збризкую соком лимона», - радить Ольга Сумська.

Варені яйця розминаємо виделкою – має вийти дрібна стружка. Об’єднуємо огірки, які треба трохи притиснути, щоб вийшов зайвий сік, і яйця. Додаємо яблука і перемішуємо. Додаємо ложку йогурта. Знов ретельно перемішуємо.

Салат з крабовими паличками.

Наступний крок – переходимо до авокадо. Розділяємо його навпіл, виймаємо кісточку і розминаємо виделкою.

До авокадо натираємо зубчик часнику. Перемішуємо і додаємо ложку йогурту, а також дрібку солі.

А тепер починаєтсья найцікавіше – викладаємо салат. Спочатку необхідно виикласти шар з огірків, яєць та яблук, потім йде шар з крабових паличок, а зверху викладаємо авокадо з часничком.

«Далі прикрашаємо смакоту ложечкою йогурту і зверху червоною ігорочкою», - каже Ольга Сумська.

От і все, смачний і яскравий салат Середземноморський з крабовими паличками готовий!

Ольга Сумська показала, що можна швидко приготувати з доступних продуктів.

З часничком і перчиком - Леся Нікітюк побалувала апетитною стравою.

Також повідомлялось, що Ольга Сумська дала пораду, чим можна змінити соняшникову олію на кухні.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ