Готується дуже просто: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт смачнющого хачапурі
Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати смачні та ароматні хачапурі.
Це досить проста та швидка в приготуванні випічка. Для приготування хачапурі суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- 0,5 кг борошна
- 15 г солі
- 15 г цукру
- 7 г сухих дріжджів
- 30 г олії
- 250 г води
- 180 г сиру сулугуні
- 2 жовтки
- 10 г вершкового масла
Щоб приготувати тісто для хачапурі, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво спершу змішує сухі інгредієнти: борошно, сіль, цукор і дріжджі. Після цього додаємо олію, воду та вимішуємо еластичне тісто – можна вручну, можна скористатися кухонною машиною.
Готове тісто "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво кладе у змащену олією миску, накриває рушником і лишає в теплому місці на 2-3 години.
Далі потрібно сформувати хачапурі. На припиленому борошном столі розкачуємо тісто, в середину викладаємо тертий сир сулугуні, защіпуємо краї та формуємо бортики, як на відео.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змащує хачапурі яєчним жовтком і відправляє в розігріту до 250 градусів духовку на 5-7 хвилин - випікається воно супершвидко.
Всередину на гаряче хачапурі викладаємо сирий яєчний жовток і шматочок вершкового масла.
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.
Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.