Сьогодні відбудеться прем‘єра документального фільму "Щоденник Монастирського" з ексклюзивними відео: де можна подивитися

Сьогодні відбудеться прем‘єра документального фільму "Щоденник Монастирського" з ексклюзивними відео: де можна подивитися

Вперше на телебаченні ексклюзивно покажуть приватні відеощоденники Дениса Монастирського, які охоплюють період від першого дня повномасштабного вторгнення і розкриють маловідомі деталі роботи МВС і особисто Монастирського у цей період.


Цієї пʼятниці, 17 листопада, о 21:30 на "1+1 Україна" відбудеться премʼєра документального фільму "Щоденник Монастирського". Це фільм-портрет присвячений колишньому міністру внутрішніх справ Денису Монастирському, який загинув в авіакатастрофі в Броварах 18 січня 2023 року.

«Це фільм-портрет міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув в авіакатастрофі у Броварах 18 січня 2023 року. Вперше буде показано ексклюзивні приватні відеощоденники Дениса Монастирського, які охоплюють період з першого дня повномасштабного вторгнення і розкриють маловідомі деталі роботи МВС і особисто Монастирського у цей період. У документальному фільмі близькі та колеги розкажуть, яким був Денис Монастирський, які рішення він приймав і як вони вплинули на перебіг подій російсько-української війни», - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що у фільмі глядачі побачать інтервʼю дружини - Жанни Монастирської, мами Алли Монастирської, чинного міністра МВС Ігоря Клименка, а також ексклюзивний коментар Президента України Володимира Зеленського.

Також у фільмі знято спогади екскерівника Національної гвардії України - Юрія Лебедя та заступника командувача ЗСУ Миколи Балана, держсекретаря МВС - Інни Ящук, керівника патронатної служби Монастирського - Євгена Мироненка та радниці з комунікацій Монастирського - Лесі Червінської.

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах біля дитячого садка «Джерельце» та житлової багатоповерхівки впав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій, унаслідок чого спалахнула пожежа.
На борту гелікоптера перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, зокрема очільник відомства Денис Монастирський і його перший заступник Євгеній Єнін.
Унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей – екіпаж і всі пасажири гелікоптера, а також дитина та дорослі цивільні.

Не пропустіть премʼєру документального фільму "Щоденник Монастирського" 17 листопада о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Поділитися сюжетом

Останні новини

Українці почали отримувати третю платіжку за газ: в Газмережі розповіли, як часто вона буде надходити

Навчання у школах на грані колапсу: молодь не хоче навчати дітей

"Приставили пістолет до шиї": в Полтаві напали на блогера Ніколаса Карму

Як в Україні отримати повну суму субсидії: інструкція на весь опалювальний сезон

Як і чим потрібно підгодувати яблуні у жовтні: найдієвіші поради садівників

Макс Барських розповів про створення сім'ї та народження первістка: 5 років тому був не готовий

Росіяни атакували Київ: подробиці повітряного нальоту

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Домашня гранола з родзинками та ягодами: рецепт корисного сніданку від зірки "Майстер Шеф"

ISW: Путін не бажає миритися зі зниженням інтенсивності російських бойових дій в Україні

Грип, застуда, ГРВІ і навіть коронавірус: як захиститися під час сезонних хвороб та карантину

Пенсія 60 тис. грн. та мільйони на рахунках перебувають у дружини ректора Львівської політехніки Юрія Бобала

На Харківщині жінка працювала на окупантів, щоб доглядати за матір'ю: її притягнули до суду

Не дайте салу зіпсуватися: як правильно зберігати улюблений продукт

Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила