Сьогодні відбудеться прем‘єра документального фільму "Щоденник Монастирського" з ексклюзивними відео: де можна подивитися

Сьогодні відбудеться прем‘єра документального фільму "Щоденник Монастирського" з ексклюзивними відео: де можна подивитися

Вперше на телебаченні ексклюзивно покажуть приватні відеощоденники Дениса Монастирського, які охоплюють період від першого дня повномасштабного вторгнення і розкриють маловідомі деталі роботи МВС і особисто Монастирського у цей період.


Цієї пʼятниці, 17 листопада, о 21:30 на "1+1 Україна" відбудеться премʼєра документального фільму "Щоденник Монастирського". Це фільм-портрет присвячений колишньому міністру внутрішніх справ Денису Монастирському, який загинув в авіакатастрофі в Броварах 18 січня 2023 року.

«Це фільм-портрет міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, який загинув в авіакатастрофі у Броварах 18 січня 2023 року. Вперше буде показано ексклюзивні приватні відеощоденники Дениса Монастирського, які охоплюють період з першого дня повномасштабного вторгнення і розкриють маловідомі деталі роботи МВС і особисто Монастирського у цей період. У документальному фільмі близькі та колеги розкажуть, яким був Денис Монастирський, які рішення він приймав і як вони вплинули на перебіг подій російсько-української війни», - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що у фільмі глядачі побачать інтервʼю дружини - Жанни Монастирської, мами Алли Монастирської, чинного міністра МВС Ігоря Клименка, а також ексклюзивний коментар Президента України Володимира Зеленського.

Також у фільмі знято спогади екскерівника Національної гвардії України - Юрія Лебедя та заступника командувача ЗСУ Миколи Балана, держсекретаря МВС - Інни Ящук, керівника патронатної служби Монастирського - Євгена Мироненка та радниці з комунікацій Монастирського - Лесі Червінської.

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах біля дитячого садка «Джерельце» та житлової багатоповерхівки впав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій, унаслідок чого спалахнула пожежа.
На борту гелікоптера перебувало керівництво Міністерства внутрішніх справ України, зокрема очільник відомства Денис Монастирський і його перший заступник Євгеній Єнін.
Унаслідок авіакатастрофи загинули 14 людей – екіпаж і всі пасажири гелікоптера, а також дитина та дорослі цивільні.

Не пропустіть премʼєру документального фільму "Щоденник Монастирського" 17 листопада о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Поделиться сюжетом

Последние новости

Поступление в аспирантуру в 2024 году: как не потерять отсрочку от мобилизации

Как перевозить наличные и избежать штрафов при выезде из Украины

Украинцы могут получить деньги за вред жизни и здоровью: выплачивают до миллиона гривен

Илон Маск впервые выступил на митинге Трампа в одном из важнейших штатов

Время еще есть, потому не упустите шанс: рецепт яблочно-сливового повидла на зиму

Гендерный разрыв: президентские выборы поделили американцев, результаты новых опросов

Важно, для выживания: список продуктов на зиму для украинских семей

Вражеские цели сбивали в 14 областях: в Воздушных силах рассказали о последствиях ночной атаки врага

Пенсия в Украине: некоторые пенсионеры получат до 600 гривен доплат

Массового наказания не произошло: штрафы от ТЦК получили единицы, а заплатили еще меньше

Даже консервы теперь позволит себе не каждый: супермаркеты огорошили ценниками

Нежнейший лимонный пирог: простой рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Настоящая осень: синоптик дал прогноз на новую неделю

Встреча с собственным двойником: новый тренд набирает обороты в соцсетях

"Враг имел 10-кратное преимущество" - защитник Угледара о потере города