Без панірування та складнощів: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт хрустких крилець з перчинкою
Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася простим рецептом приготування крилець із гострим соусом, який додасть страві пікантності та насиченості.
Інгредієнти:
- 1 кг курячих крил
Маринад:
- 15 г спецій BBQ
- 2 ст. л. оцту
- 4 ст. л. води
- 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
- 5 ст. л. томатного соусу
- 4 ст. л. сахара
Приготування:
Підготовка мангалу: розігрійте грати на вугіллі, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.
Підготовка крил: Розріжте курячі крила навпіл, посипте спеціями BBQ і викладіть на ґрати.
Змішайте половину спецій з оцтом, водою , крохмалем, томатним соусом і цукром. Перемішайте до однорідної маси та нагрійте.
Маринування крил: "Мастер Шеф" Литвинова додає, покладіть готові крила в соус і перемішайте, щоб вони добре просочилися.
Готування на мангалі: Викладіть крила назад на решітку і готуйте до готовності, періодично їх перевертаючи і змащуючи соусом, що залишився.
Сервіруйте крила гарячими, насолоджуючись пікніком або вуличною вечерею, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.