Більше не купуйте: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав простий рецепт домашніх ковбасок
На своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як у домашніх умовах приготувати смачнющі ковбаски кабаноси із курки.
Кабаноси – це популярна польська закуска, різновид мисливських ковбасок, вони дуже тоненькі та зазвичай їх роблять зі свинини. Але "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив приготувати дієтичні кабаноси з курячого філе взагалі без додавання жиру.
Готуються кабаноси дуже просто, а в результаті отримуємо ідеальну закуску, малокалорійну, багату на білок і суперсмачну.
Для приготування курячих кабаносів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- філе куряче – 600 г
- часник сухий - 0,5 ч.л.
- паприка солодка - 0,5 ч.л.
- сухий перець чилі - 0,5 ч.л.
- сіль і перець чорний мелений – за смаком
Куряче філе "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає на довільні шматки та перекручує за допомогою мʼясорубки. До мʼяса додаємо часник, паприку, чилі, сіль, перець і добре перемішуємо.
Щоб сформувати ковбаски, можна використовувати кондитерський мішок, або, як "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво, просто використати пакет зі зрізаним куточком. Фарш перекладаємо в пакет і на деко, застелене пергаментом, витискаємо тоненькі ковбаски.
Відправляємо ковбаски в розігріту до 60-70 градусів духовку сушитися протягом приблизно 3-4 годин – і наші кабаноси готові.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.