Більше жодних грудочок: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити пюре за новим рецептом

Більше жодних грудочок: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити пюре за новим рецептом

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував зробити смачне пюре за вдосконаленим рецептом, таким чином вам вдасться уникнути грудочок чи сухості. Виберіть картоплю з жовтою м'якоттю, яка має більш суху текстуру і високий вміст крохмалю, відразу радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Інгредієнти:

  • 300 г картоплі
  • 150 г олії (82.5%)
  • 150 г вершків (30%)
  • сіль
  • мелений мускатний горіх

Приготування:

Очистіть картоплю і зваріть її повністю в підсоленій воді на повільному вогні протягом 30-35 хвилин, поки вона не стане м'якою, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Злийте воду, трохи прогрійте і підсушіть картоплю в каструлі.

Ще гарячу картоплю протріть через сито чи млин для перетирання м'якоті.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, на великій сковороді розігрійте вершки, додайте олію, сіль та мускатний горіх. Потім додайте протерту картоплю.

Розминайте та перемішуйте картоплю лопаткою на повільному вогні до отримання однорідної маси. При необхідності прогрівайте і перемішуйте ще кілька хвилин, щоб випарувалася надлишкова волога.

Готове картопляне пюре має бути схоже на крем, ніж на густе пюре, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как удобрить огород опавшими листьями: садоводы назвали лучшее решение

В сети показали эффектную работу украинского ПТРК "Стугна-П"

Юристы объяснили, как получить компенсацию за разрушенный транспорт

Электроэнергия в 2025 году может стать роскошью: эксперты предупреждают

Наказание за коррупцию: Рада приняла новый законопроект, перечень важных изменений

Assassin's Creed: вторая молодость? Ubisoft анонсировал десяток новых игр про ассасинов

Из-за прайс-кепов могут возникнуть проблемы с импортом электроэнергии – эксперт

Получение повестки при отсрочке: новые правила, о которых нужно знать каждому

Рецепт простого пирога с маком и фруктами: получается не только вкусно, но красиво

В ГУР рассказали, почему РФ тратит больше денег на зарплаты оккупантам

Укрпочта или Новая почта: как выгоднее и быстрее отправить посылку

Who is who: как «Везерфорд Украина» зарабатывает на государственных тендерах в условиях войны

Системы оповещения из Львовской области вызывали сомнения общественности

Системы оповещения из Львовской области вызывали сомнения общественности

Светлана Гринчук: Водообеспечение населения и привлечение молодежи к экологической политике – приоритеты сотрудничества Минсреды с UNICEF Ukraine