Чебуреки без фритюру: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий і суперсмачний рецепт

Чебуреки без фритюру: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий і суперсмачний рецепт

На своїй сторінці в Instagram суддя проєкту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати кримськотатарські янтики – чебуреки без фритюру.

Для тіста в розрахунку на 12 янтиків "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере:

  • борошно - 360 г + на підпил
  • вода (окріп) - 200 г
  • олія - 20 г
  • сіль
  • яйце - 1 шт. (невелике)

Начинку можна робити і звичайну мʼясну, але "Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирішив приготувати одну зі своїх улюблених – зелень + сулугуні. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти:

  • сир сулугуні - 550 г
  • петрушка - 150 г
  • кінза - 100 г
  • зелена цибуля - 150 г
  • вершкове масло - 70 г
  • сіль і перець - на смак

Спершу готуємо тісто. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський додає до просіяного борошна сіль, олію та воду, яка щойно закіпіла, та швидко замішує ложкою тісто. Коли воно трохи охолоне, додаємо яйце, знову вимішуємо, накриваємо плівкою та даємо відпочити.

Для начинки натираємо сулугуні на дрібній тертці, дрібно нарізаємо петрушку, кінзу та зелену цибулю, додаємо сіль, перець, мʼяке масло та перемішуємо до однорідності.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський ділить тісто на 12 частин, кожну тонко розкачує. На половину викладаємо начинку, накриваємо другою половиною, притискаємо, щоб вийшло повітря, а потім виделкою затискаємо краї, як на відео.

Смажити янтики треба на розігрітій сухій пательні на середньому вогні по два разм з обох боків. "Мастер Шеф" Володимир Ярославський наголосив, що готовий янтик буде трішки надуватися. Змащуємо готові янтики вершковим маслом – і можна насолоджуватися.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Кубометр воды будет обходиться дороже 100 гривен: ждите астрономические платежки

Каким знакам Зодиака трудно просить о помощи: упрямство в сочетании с независимостью

Украинских пенсионеров ждет шок: как выжить на 2000 гривен в 2025 году

Не раньше 63 лет: некоторым украинцам придется отложить выход на пенсию

"Начинается новая эпоха": Олег Винник объявил о возобновлении живых концертов

Идеальный обед или ужин: шеф-повар показала, как вкусно приготовить мясо с грибами

Мобилизация их не коснется: кого не призовут в армию осенью

Курс доллара до конца октября: украинцам посоветовали, куда сейчас вкладывать средства

Новый тарифный удар: украинцам увеличат плату за вывоз мусора

Будем платить зря? Решат ли заоблачные тарифы проблемы водоканалов

Украинские медийщики попали под обстрел на Донбассе: есть пострадавшие

Как вырастить огурцы осенью: советы огородникам

Сельдерей по-корейски: рецепт вкуснейшей закуски, лучше моркови

Полиция показала, как спасали животных из-под масштабных завалов в Запорожье

Наоми Кэмпбелл использовала деньги жертвователей, чтобы "спустить" их на элитные гостиницы и СПА