Чудовий обід чи перекус: Боржемська зі "Зважені та щасливі" поділилася рецептами з сочевиці та квасолі

Чудовий обід чи перекус: Боржемська зі "Зважені та щасливі" поділилася рецептами з сочевиці та квасолі

На своїй сторінці в Instagram Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" порадила українцям готувати суп із очевицею, а також квасолевий суп-пюре з прянощами.

Для приготування супу з сочевицею експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере такі інгредієнти (на 2 л води):

  • 1,5 склянки червоної сочевиці
  • червоний болгарський перець - 1/2 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • стебло селери - 1 шт.
  • сіль та спеції - за смаком

Зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська кидає у киплячу підсолену воду добре промиту сочевицю та варить її на повільному вогні, періодично помішуючи та знімаючи пінку.

Починаємо додавати до супу овочі. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в суп. Довільно нарізаємо моркву й також додаємо. Потім в суп відправляємо нарізаний болгарський перець та селеру. Варимо все хвилин 10-20, за цей час сочевиця має добре розваритися.

На смак додаємо сіль і спеції, наприклад, сухий часник. Проварюємо суп ще 2-3 хвилини та знімаємо з вогню. Блендером перетворюємо вміст каструлі на суп-пюре. До нього можна подавати свіжу зелень і 1-2 житніх хлібці.

Щоб приготувати квасолевий суп-пюре з прянощами зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере:

  • 1 цибулина -> нарізаємо дрібним кубиком
  • 3 стебла селери -> нарізаємо
  • 1 зелений гострий перець (очищений і порізаний)
  • 2 зубчики часнику -> чистимо та нарізаємо
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 600 мл води
  • 1 банка (приблизно 400 г) червоної консервованої квасолі -> зливаємо рідину і промиваємо квасолю під проточною водою
  • коріандр і червоний перець чилі

Прямо на дні каструлі з додаванням олії Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" обсмажує цибулю, селеру, перець і часник приблизно 5 хвилин до мʼякості. Далі додаємо воду і квасолю, накриваємо каструлю кришкою і варимо суп 15 хвилин на маленькому вогні.

За допомогою блендера перебиваємо все до однорідності, а зверху посипаємо коріандром та чилі на смак.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ