Для ситного обіду: "Мастер Шеф" Литвинова дала покращений рецепт картопляних зраз із зеленню

Для ситного обіду: "Мастер Шеф" Литвинова дала покращений рецепт картопляних зраз із зеленню

Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачний перекус із картоплею та зеленню з грибами, така вечеря чи обід буде навіть більш насиченим, ніж звичний гарнір із м'ясом.

Для приготування Тетяна Литвинова використовує такі інгредієнти:

  • Картопля – 500-600 г
  • Крохмаль – 30 г
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Сир моцарела - 100 г
  • Шпинат – 100 г
  • Гриби (шампіньйони)
  • Паприка - 1 ч. л.
  • Часник – 3 зуби.
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль та перець за смаком

Почнемо з картоплі. Чистимо його, розрізаємо на шматки та відварюємо до готовності, радить "Мастер Шеф" Литвинова. Воду зливаємо, а картоплю перетворюємо на пюре – воно має бути сухим. В отримане пюре додаємо крохмаль та яєчний жовток, ретельно перемішуємо до однорідної маси та залишаємо остигати.

Поки картопляне тісто остигає, готуємо начинку. На розігріту сковороду наливаємо 2 столові ложки олії, додаємо нарізані гриби та подрібнений часник, злегка обсмажуємо, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. Солимо і перчимо до смаку, смажимо гриби до повної готовності. Потім додаємо паприку та листя шпинату, перемішуємо і знімаємо з вогню. Для прискорення остигання перекладаємо начинку на тарілку.

Тепер формуємо зрази. Змоченими водою руками беремо шматочок картопляного тіста, робимо з нього кульку, приплющуємо, додаємо трохи тертої моцарелли, начинку з грибів та шпинату, потім заліплюємо, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Смажимо зрази на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії на невеликому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке

Инфляция ускорилась, продукты стремительно подорожали: в НБУ озвучили цифры

Круизный лайнер вместо дома престарелых: супруги решили поставить на кон все и быть счастливыми

Запеканка, которая покорит ваше сердце: как запечь макароны с вишнями и сыром

Россия атаковала Славянск бомбами: есть погибшие и дети среди пострадавших