Дуже красиво та смачно: "Мастер Шеф" Глинська здивувала рецептом торта з ягодами та кремом

Дуже красиво та смачно: "Мастер Шеф" Глинська здивувала рецептом торта з ягодами та кремом

Цей меренговий торт поєднує в собі хрумку скоринку з ніжним суфле всередині та прикрашений свіжими літніми ягодами.

Зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська дала в Інстаграм ідеальний рецепт для любителів легких та повітряних солодощів.

Інгредієнти:

  • 200 г яєчних білків кімнатної температури (приблизно 6,5 шт.)
  • 300 г цукру (12 ст. л. з гіркою)
  • 30 г кукурудзяного крохмалю (3 ч. л.)
  • Дрібка лимонної кислоти
  • 250 г згущеного молока
  • 250 г вершкового масла жирністю 62% кімнатної температури
  • Свіжі ягоди (малина, чорниця або інші на ваш вибір)
  • Підсушена меренга

Приготування:

У чаші міксера збийте білки кімнатної температури з лимонною кислотою середньої швидкості до утворення піни. Поступово додавайте цукор, продовжуючи збивати на середній швидкості, розповідає "Мастер Шеф" Глинська.

Після того, як цукор розчиниться, збільште швидкість і збивайте ще 3-4 хвилини. Додайте кукурудзяний крохмаль, просіюючи його через сито і акуратно перемішайте.

Розділіть меренгову масу на три частини: дві для коржів і для декору. Викладіть одну частину меренги в кільце на пергаменті, розрівняйте лопаткою. Акуратно зніміть кільце та повторіть з другою частиною.

Випікайте меренгові коржі в розігрітій до 150 ° C духовці з конвекцією протягом 25-30 хвилин, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Меренгу, що залишилася, помістіть в кондитерський мішок і сформуйте невеликі фігурки для прикраси. Випікайте декор при 120 ° C протягом 25-30 хвилин.

Вийміть готові коржі з духовки і дайте повністю охолонути. Після охолодження виріжте коржі за допомогою кільця кондитерського діаметром 20 см. У чаші міксера збийте м'яке вершкове масло, поступово додаючи згущене молоко. Крем повинен вийти однорідним та легким.

"Мастер Шеф" Глинська додає, на тарілку викладіть перший корж хрусткою стороною вниз, зверху нанесіть 1/3 крему і розкладіть ягоди. Наступний шар - це хрусткі шматочки, що залишилися після обрізки коржів. Викладіть їх, знову нанесіть крем та ягоди.

Укладіть другий корж хрусткою стороною вгору, зверху прикрасьте кремом, що залишився, свіжими ягодами і підсушеною меренгою. Дайте торту постояти 15–20 хвилин, порадила "Мастер Шеф" Глинська.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Большое проблемы с картами "Ощадбанка": украинцы теперь не могут избавиться и приходится платить

Сколько поврежденных Россией садов и школ восстановили в Украине - ответ министерства

"ПриватБанк" забрал у клиентки деньги: списали 28 тысяч, а потом вообще заблокировали

В Х отреагировали на падение Telegram мемом из украинской классики

Россияне ударили по Черниговщине: среди погибших - ребенок

Укрзализныця запустила модернизированный электропоезд: где будет курсировать

Новые тарифы на воду разорят кошельки: сколько заставят платить

Дочь заместителя главы ОП Ирины Мудрой танцует в TikTok под российскую музыку

Просто, но вкусно: рецепт сырного пирога с грушами на готовом тонком тесте, видео

Мужчин с отсрочкой призвали готовиться к мобилизации: "Пройти каждому"

Марьяна Безуглая прокомментировала право воинских частей призывать добровольцев: "ТЦК и СП не реформировать, а сделать ненужными"

Финансовая помощь ЮНИСЕФ: кто и как может получить

Ученый объяснил, может ли быть зависть полезной и почему она возникает

Размер пенсии может разочаровать: украинцам дали совет, как увеличить свои выплаты

Космические археологи обнаружили неизвестные руины цивилизации майя