Дуже ситно та смачно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оновлений рецепт українського борщу з м'ясом

Дуже ситно та смачно: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав оновлений рецепт українського борщу з м'ясом

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився одним із варіантів приготування українського борщу на реберцях та з квасолею

Інгредієнти:

  • 150 г картоплі
  • 180 г буряка
  • 30 г цибулі білої
  • 30 г цибулі зеленої
  • 30 г болгарського перцю
  • 50 г моркви
  • 150 г помідорів
  • 200 г капусти
  • 200 г червоної квасолі (готової)
  • 2 ст. томатної пасти
  • Яловичі ребра з м'ясом (готові, з бульйону)
  • 3 л яловичого бульйону
  • 1 ст. яблучного оцту
  • Перець чорний
  • 2 зубчики часнику
  • Мікс спецій: коріандр, кріп, кмин, лавровий лист, паприка, сіль
  • Свинячий жир для смаження
  • Сметана для подачі
  • Петрушка для прикраси

Приготування:

Почніть із готування яловичого бульйону, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво. Поставте м'ясо в каструлю, залийте водою, додайте перець та лавровий лист, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні ще 40-50 хвилин після кипіння.

Підготуйте мікс спецій: змішайте їх із часником у ступці, додайте сіль.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, для заправки обсмажте цибулю з болгарським перцем на свинячому жирі до м'якості, потім додайте моркву та обсмажуйте далі. Додайте помідори та весь мікс спецій, а також чорний перець.

Додайте трохи бульйону в заправку і тушкуйте як соус. Потім додайте буряки і знову підливайте бульйон. Через кілька хвилин додайте рубану капусту, томатну пасту та картоплю, нарізану кубиками. Підливайте бульйон.

Змішайте готові ребра, заправку, квасолю і бульйон, що залишився в каструлі на вогні, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Подавайте борщ зі сметаною, шкварками та петрушкою.

Дуже оригінально та смачно: рецепт салату від судді "Майстер Шеф" Хіменеса-Браво.

Хіменес-Браво дав оригінальний рецепт омлету.

Таку вівсянку ви полюбите: Ектор Хіменес Браво поділився смачним рецептом.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно обрезать плодовые деревья осенью: подробная инструкция опытных садоводов

Уроки "Защита Украины" в украинских школах: что там происходит на самом деле

Самая вкусная пахлава с орехами и медом: быстрый рецепт от "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Как уменьшить расходы на отопление: "Газсети" дали советы на зиму

Какие цветы выбрать для выращивания в теплице: садовники поделились секретом

Счета растут, а субсидии нет: кому из украинцев не помогут погасить коммуналку

Карта Дьявола подтверждает нам, что это какой-то обман, - Татьяна Гай о северокорейских военных

Медики бьют тревогу из-за детей: на что обратить внимание

Что делать осенью с растениями на балконе: лучшие советы

Зима может быть мягче, чем ожидали: синоптики прогнозируют неожиданно теплые дни

Штрафы от ТЦК: можно ли избежать наказания за несвоевременную замену приписного удостоверения

Полезное кокосовое печенье с бананом: "Мастер Шеф" дала идеальный десерт без сахара

От таинственных триллеров до уютных RPG: 7 игр, которые идеально подойдут для уютных осенних вечеров

Какие цветы нужно сажать осенью: список опытных хозяек

Что изменилось в мобилизации мужчин 50-59 лет: объяснение ТЦК