Фарширований перець вийде неймовірно смачним: ресторатор дав простий рецепт

Фарширований перець вийде неймовірно смачним: ресторатор дав простий рецепт

Цього разу на своїй сторінці в Instagram ресторатор Савва Лібкін розкрив кілька секретів, завдяки яким фаршировані перці завжди виходять смачними та соковитими.

У розрахунку на шість порцій фаршированого перцю ресторатор бере такі інгредієнти:

  • перці (одного розміру, з товстою м’якоттю, можна різних кольорів) - 12 шт.
  • свинина жирна - 300 г
  • лопатка телятини - 500 г
  • сало - 150 г
  • морква - 2 шт.
  • цибуля - 2 шт.
  • корінь петрушки - 2 шт.
  • рис Бомба (круглий) - 200 г
  • петрушка - 2 пучка
  • пюре з помідорів - 500 г
  • м’ясний бульйон - 400-500 мл
  • оливкова олія - 150 г
  • вершкове масло - 100 г
  • сметана (20%) - 300 г
  • сіль і перець - за смаком

Зрізаємо вершечки перців разом із плодоніжкою, видаляючи насіння, та поки відкладаємо їх.

Для начинки рис потрібно відварити до напівготовності. Для цього заливаємо його мʼясним бульйоном (на товщину пальця вище рису) та варимо 6 хвилин, за необхідності трішки підливаючи бульйон, щоб до кінця варіння він повністю увібрався. Лишаємо рис остигати.

Свинину та телятину зачищаємо від жил і плівок та перекручуємо на мʼясорубці з дрібною решіткою. Підморожене сало нарізаємо маленькими кубиками.

Моркву і корінь петрушки чистимо та натираємо на тертці. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. На розігрітій пательні з сумішшю оливкової олії та вершкового масла обсмажуємо цибулю, моркву та корінь петрушки.

Готову засмажку ділимо на дві частини. Половину лишаємо для соусу, а половину – для начинки – охолоджуємо, змішуємо з рисом, мʼясом, дрібно нарізаною зеленню петрушки, солимо та перчимо на смак.

Наповнюємо перці начинкою, накриваємо їх вершечками та вертикально ставимо в казан.

Щоб приготувати соус, томатне пюре змішуємо з половиною засмажки, уварюємо 5-7 хвилин, а потім розбавляємо мʼясним бульйоном. Заливаємо перці томатним соусом і тушкуємо на середньому вогні під кришкою приблизно годину.

Потім додаємо до соусу сметану, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 5 хвилин. Готові перці, не відкриваючи кришку, лишаємо доходити хвилин на 30.

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ