Готується дуже просто: рецепт хрусткого шоколадного пирога "Снікерс" без труднощів
Цей пиріг простий у приготуванні та порадує не лише хрусткою скоринкою, а й шоколадним смаком, розповіла в Інстаграм кулінар та фудблогер «Anny cooking».
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 200 г цукру
- 50 г какао-порошку
- 250 мл молока
- 250 г борошна
- 10 г розпушувача
- 60 мл рослинної олії
- 60 г розтопленого вершкового масла
- Ваніль (за бажанням)
Для глазурі:
- 180 г шоколаду (темного та молочного)
- 100 г солоного арахісу
- 2 ст. л. масла
Приготування:
У глибокій мисці по черзі змішайте яйця, цукор і какао, потім додайте молоко і ретельно перемішайте віночком. Просійте борошно з розпушувачем та додайте до суміші. Влийте рослинну олію та розтоплене вершкове масло, за бажання додайте ваніль. Все добре перемішайте до одержання щільного тіста.
Перелийте тісто у підготовлену форму. Випікайте на рівні нижче середнього в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 45-50 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.
Шоколад поламайте на шматочки, змішайте з|із| маслом|мастилом| і розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте|добавляйте| подрібнений солоний арахіс і перемішайте.
Повністю охолодіть готовий пиріг, потім покрийте його приготованою глазур'ю.