І картопля, і м'ясо одразу: рецепт подвійних пельменів для задоволення у квадраті

І картопля, і м'ясо одразу: рецепт подвійних пельменів для задоволення у квадраті

Багато хто з нас любить пельмені, але подвійні пробували одиниці. І дуже дарма, адже така страва справді здатна здивувати. Замість однієї начинки ви отримуєте відразу дві.

У цьому рецепті пельменів йде начинка з картоплі та м'ясного фаршу, що вже є ідеальним поєднанням. Так, з готуванням доведеться повозитися, але воно того варте.

Подвійні пельмені, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Фарш м'ясний 350 г
  • Цибуля 1 шт
  • Картопля 2-3 шт
  • Сир твердий 50 г
  • Сіль
  • Лавровий лист 2-3 шт
  • Яйця 2 шт
  • Вода 150 мл
  • Борошно пшеничне 350 г

Як приготувати:

Промийте та очистіть картоплю. У глибоку ємність влийте холодну воду, всипте сіль і вбийте курячі яйця. Збийте все віночком чи вилкою.

Поступово додавайте борошно пшеничне, залишаючи приблизно третину на розкочування. Борошно вмішуйте в рідку масу до отримання щільного тіста. Накрийте тісто та залиште на 20 хвилин.

Наріжте картоплю великими шматочками і викладіть в казан або ківш. Посипте картоплю великою сіллю і лавровим листям. Залийте гарячою водою, щоб вона покрила картопляний шар. Відварюйте приблизно 25 хвилин до м'якості.

Відварена картопля, фото smak

Злийте третину картопляного бульйону в чашку і вийміть лаврове листя, перемішайте. Додайте натертий на дрібній тертці твердий сир. У м'ясний фарш натріть на тертці половину дрібно нарізаної цибулі, додайте сіль і мелений чорний перець. Ретельно перемішайте.

Розділіть тісто на рівні частини і кожну розкачайте в округлий шар. Вмочіть у борошно чашку або склянку і наріжте круги. На один з них викладіть колобок фаршу, а на інший – трохи картопляного пюре. Потім зліпіть кожне коло у формі вареника і з'єднайте їх між собою, щоб вийшли подвійні пельмені.

Закип'ятіть воду і додайте пару лаврових листків. Як тільки вода закипить, викладіть пельмені і відваріть їх протягом 12-15 хвилин для готовності.

Подвійні пельмені, кадр з відео

Раніше ми повідомляли, що смажать першим - цибуля , чи м'ясо? Досвідчений кухар зумів здивувати відповіддю.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Минус 30 грн в чеке: супермаркеты резко снизили цены на селедку, скумбрию и карпа

Лакомство без выпечки: быстрые сладости из печенья от "Мастер Шефа" Глинской

Точно будут уважать: 15 простых, но действенных правил пути к самосовершенствованию

Как восстановить плодородие почвы и увеличить урожай: огородники дали важные советы

Мобилизация в обход ТЦК: что изменилось для военнообязанных

Александр Мусиенко рассказал, будут ли ВСУ расширять свой плацдарм в Курской области

Роман Пальчиков: за этот год Украина разминировала территорию размером с Молдову

Чиновники "теряют" 100 прожиточных минимумов в каждой второй декларации: объяснить, откуда деньги, не могут

"Все плохо": мобилизация в Украине вызвала возмущение военного психолога

Немцы выпустили бюджетный электрокар для города: можно мчать 45 км/ч без прав

Прекрасная закуска из лаваша: рецепт жареных трубочек с курицей и грибами

"Сюрприз" в канун зимы: коммунальщики заявили о повышении тарифа на 40%

Смерть украинской журналистки Рощиной в плену РФ: появилась реакция США

Не стоит гроша? Почему селяне получают копейки за сдачу землю в аренду

Новые санкции против "кошельков" Кремля: Британия заморозила активы двух олигархов