Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт

Зірка «Мастер Шеф» Валерія Матрохіна запропонувала рецепт картопляних галушок, які називаються ньокі.

Для приготування цієї страви, а саме картопляних ньоків з блакитним сиром, шавлією та волоським горіхом, Матрохіна пропонує взяти наступні інгредієнти: 400 г крохмальної картоплі, 150 г просіяного борошна, 1 ціле яйце, мускатний горіх дрібка солі.

Також необхідно приготувати соус. Для цього переможниця «Мастер Шеф» радить підготувати такі продукти: 250 мл вершків 10-20%, 100 г сиру із блакитною пліснявою, 40 г волоського горіха, листя шавлії (і додатково для презентації).

Перший крок – відварюємо картоплю в кожурі, або запекти в фользі.

Далі відварену картоплю перетерти через сито або прес для картоплі, додати яйце та борошно.

«Тісто довго не вимішувати, достатньо добре змішати», - зазначила переможниця «МастерШеф».

Також Матрохіна показала, як придати форму ньокі за допомогою шпажок.

Рецепт страви з картоплі.

Наступний крок- покласти ньокі на притрушену борошном поверхню,
накрити кухонним рушником. Вони можуть так стояти близько 2-3 годин.

Готуємо соус. Для цього необхідно додати сир з блакитною пліснявою, вершки та листя шавлії в пательню.

«Нагрівати лише до тих пір, поки сир не розтане. Додати мускатний горіх і перець за смаком», - розповіла переможниця «МастерШеф».

Відварюємо ньокі у підсоленій воді 3-5 хвилин або до тих пір, поки ньокі не почнуть підніматись.

Останній крок у приготуванні - поєднайте ньокі із соусом, обережно помішуючи.

Подавати страву переможниця «Мастер Шеф» радить теплою з додаванням волоського горіха та свіжих листів шавлії.

У коментарях до цієї страви з картоплі підписники зірки «МастерШеф» зазначають, що навіть процес приготування виглядає надзвичайно смачно.

«Аж слинка покотилася»,

«Навіть просто дивитися в кайф»,

«Це неймовірно».

Зазначимо, ньокі – це італійська варіація українських галушок. Готують їх із картопляного пюре та, як правило, подають із різними соусами.

Переможниця "Мастер Шеф" поділилася феєричним рецептом сніданку.

Закуска на всі випадки життя - переможниця "Мастер Шеф" розкрила смачний рецепт.

Смакота з картоплі - бюджетний рецепт від зірки "Мастер Шеф", який перетворить обід на свято.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ