Як приготувати сирники: "Мастер Шеф" Ярославський розкрив ідеальний рецепт

Як приготувати сирники: "Мастер Шеф" Ярославський розкрив ідеальний рецепт

Суддя проєкту "Мастер Шеф", відомий ресторатор і шеф-кухар Володимир Ярославський розкрив кілька простих секретів, завдяки яким сирники виходять ідеальними.

Для приготування сирників "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить брати жирний сир 9-12%, і не пастоподібний, а щоб були грудочки. Щоб позбутися зайвої вологи, практично будь-який сир треба віджимати - це зручно робити через звичайний вафельний рушник.

Для приготування сирників "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир - 300 г (уже віджатий)
  • яйце - або 1 жовток, або половина яйця
  • цукор - приблизно 2 ст.л.
  • борошно - 1 ст.л. з гіркою + стільки ж на підпил
  • за бажанням можна додати ваніль

Спочатку "Мастер Шеф" Володимир Ярославський виделкою змішує сир із яйцем і цукром, потім додає борошно та ще раз перемішує. Ще один секрет ідеальних сирників - не вимішувати масу дуже довго.

На припиленій борошном робочій поверхні "Мастер Шеф" Володимир Ярославський формує з сирної маси ковбаску, розрізає її на шайбочки та формує сирники - це зручно робити боковою частиною ножа.

Обсмажуємо сирники з обох боків до румʼяності, а потім є два варіанти: або допекти їх у розігрітій до 190 градусів духовці протягом 5-7 хвилин, або просто зменшити вогонь і досмажити сирники ще по одному разу з кожного боку під кришкою.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Платежки станут гораздо меньше: как сэкономить на отоплении в зимний сезон

Госэкоинспекция представила новые подходы к экологическому контролю на международном уровне

Медработники из Ровенской области зарабатывали на уклонистах: у них найдено 14 млн грн

Как улучшить почву без химии: секреты природного восстановления

Личная трагедия обезьяны из-под Харькова растрогала сеть

Госэкоинспекция представила новые подходы к экологическому контролю на международном уровне

Элементарный грибной суп-пюре: как сделать на обед вкусное блюдо без усилий

Изменения одобрили: Минобразования рассказало об успеваемости школьников

В Германии активизировали работу спецслужбы РФ

"У нас говорят по-русски": в Одессе разгорелся языковой скандал между женщиной и фотографом

Бои за Торецк: военный эксперт рассказал о рисках захвата города окупантами и последствиях для фронта

Все чистенько, и даже перегара нет: вот зачем британцы стирают вещи водкой

Украинцам могут пересчитать платежки за газ по другому тарифу: кого ждет сюрприз

Оценка может быть неверной: Командование Сухопутных войск просит воздержаться от выводов по видео «Асгарду»

Десятки военных уехали за границу и не вернулись: в Минобороны сообщили о ситуации