Як приготувати сирники за 10 хвилин: простий та швидкий рецепт

Як приготувати сирники за 10 хвилин: простий та швидкий рецепт

У всесвітньо відомій українській кухні сирники займають особливе місце, адже ця проста, але неймовірно смачна страва, здатна підкорити серця навіть найвибагливіших гурманів.

Блогер Андрій Клюс розповів, як приготувати сирники з фермерського творогу, які гарантовано стануть хітом на вашому столі.

Чому сирники?

На кулінарному каналі Андрія Клюса недаремно обрали саме цю страву для приготування. Сирники не тільки смачні, але й дуже прості у приготуванні. Здається, кожен знає, як їх приготувати, однак, щоб досягти ідеальної текстури та смаку, варто дотримуватись кількох важливих порад. Основний секрет у виборі якісного фермерського творогу, який не буде занадто рідким або розсипчастим.

Інгредієнти для приготування сирників

Для приготування сирників нам знадобляться такі інгредієнти: 500 г фермерського творогу, 2 яйця, 30 г манки, 50 г цукрової пудри (за смаком), щіпка солі, борошно для обкатування, білий та чорний шоколад (для варіанту з шоколадом).

Цей простий список інгредієнтів допоможе вам швидко і легко приготувати сирники.

Приготування сирників

Перш ніж почати, Андрій зазначає, що важливо правильно обрати творог. Якщо ви використовуєте неякісний продукт, ваші сирники можуть втратити в текстурі та смаку. Після вибору інгредієнтів, пора переходити до приготування.

Підготовка творогу. В першу чергу, творог потрібно добре перетерти. Це дозволить уникнути грудочок та зробить сирники більш однорідними.

Змішування інгредієнтів. В окремій мисці відокремлюємо білки від жовтків, додаємо манку, цукрову пудру і сіль. Все ретельно перемішуємо, щоб досягти однорідної консистенції.

Формування сирників. Після цього беремо тісто та формуємо сирники вагою близько 30 г. При бажанні ви можете додати шматочки шоколаду всередину, створивши цікаву начинку.

Секрети обсмажування

Одним з ключових моментів у приготуванні сирників є правильне обсмажування. Сковорідка повинна бути добре розігрітою, а олія — нагрітою до середньої температури. Так ви досягнете золотої скоринки, яка надасть страві вишуканого вигляду.

Подача та оформлення

Після обсмажування сирники викладають на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру, а потім переносять у піч на кілька хвилин для досягнення ідеальної текстури. Для подачі Андрій пропонує використовувати сезонні ягоди, соус з журавлини та сметану. Не забудьте присипати цукровою пудрою — це додасть додаткового шарму.

Читайте також:

Як швидко приготувати український холодець: Клопотенко розкрив ідеальний рецепт

Рецепт ніжної сирно-гарбузової запіканки від переможниці "Мастер Шеф": смачно та красиво

Торт "Наполеон" з неймовірно ніжним кремом: рецепт від шеф-кухаря Клопотенка

Поделиться сюжетом

Последние новости

Графики отключений света: в "Укрэнерго" сделали важное заявление об ограничении

Вода может стать дешевле: от Украины требуют стандартов

По кораблям российской Каспийской флотилии в Дагестане сработали дроны ГУР

Строительство многоэтажки в центре Львова: Минкультуры подало кассационную жалобу

Спонсором авто БЕБовца Ткачука, который в ДТП покалечил женщину, оказался ломбардный бизнес из офшора

Денежная помощь от ООН: кто может получить

Новый закон о дровах угрожает сельским жителям тюрьмой вместо помощи: в чем опасная идея нардепов

Как вырастить имбирь на подоконнике: хитрости хозяек помогут собирать большие урожаи

Россия «случайно» упустила на Белгородскую область 3 ФАБа за день

Ударила женщину, а потом схватила полицейского за "причандалы": девушка призналась, что все из-за алкоголя

В Украине вдвое возросло количество долгов за штрафы ТЦК

В Украине побеждает "антициклон будущего": чего ждать от погоды 7 ноября

Бойцы Третьей штурмовой показали, как уничтожили оккупантов

Три человека потеряли жизнь: украинец помог рф атаковать гражданские объекты

Мобилизуют всей семьей: семейные связи не имеют значения