Як приготувати смачну та ніжну яєчню: кулінар поділилася ідеальним рецептом яєць

Як приготувати смачну та ніжну яєчню: кулінар поділилася ідеальним рецептом яєць

Кулінарна блогерка Катерина Мовчан поділилася з українцями рецептом найніжнішої яєчні, яка готується трохи інакше, ніж звичайна, а виходить неймовірно смачною.

"Коли вперше спробувала приготувати яєчню таким способом, зловила себе на думці, що це найсмачніші яйця. Так, готуються вони трішки складніше, ніж просто розбити яйця на сковорідку, але результат, результат який!", – наголосила кулінар.

Головні інгредієнти яєчні – яйця та вершкове масло, а додатки можуть бути різними наприклад, сир і зелена цибуля. На одну порцію блогерка бере такі інгредієнти:

  • яйця - 3 шт. (розділяємо на білки та жовтки)
  • вершкове масло - 20 г
  • сир (тертий пармезан) - 15-20 г
  • сіль, перець, дрібно нарізана зелень - за смаком

Готувати яєчню блогерка радить не на сковороді, а в каструльці. Ставимо каструлю на середній вогонь і розтоплюємо в ній половину вершкового масла (10 г). Вливаємо білки та доводимо їх до стану білкових пластівців, постійно помішуючи.

Після цього додаємо жовтки та, активно помішуючи, доводимо до готовності білків.

"Спочатку яєчня буде рідка, і Ви можете подумати, що щось йде не за планом. Але з приготуванням яйця почнуть трішки густішати і стануть ніжної, шовкової консистенції. На це піде десь хвилина-півтори", – пояснила кулінар.

Вимикаємо вогонь, додаємо тертий сир, ще 10 г вершкового масла та перемішуємо. Викладаємо яєчню на тарілку, додаємо сіль і перець за смаком і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Нежные шведские булочки: как сделать дома быстро и без проблем

Как защитить урожай и дом от грызунов: лучшие методы огородников

Отмывание денег через интернет: ПриватБанк оставляет клиентов без защиты

Как снизить вред жареного мяса: доктор Комаровский раскрыл элементарные способы

Украину накроет мощная магнитная буря

"Нафтогаз" показал, что делать при ошибочной оплате за газ: как вернуть деньги

Простой рецепт булочек для бургеров от звезды "Мастер Шеф": лучше магазинных

"Мы не хуже Польши": звезда "МастерШефа" Эктор Хименес-Браво назвал главный плюс Украины

Мобилизация женщин неизбежна: эксперты указали, куда будут отправлять служить

Чем подкормить землю осенью, чтобы иметь рекордный урожай в следующем году: уловки хозяев

Нужен ядерный зонтик Соединенных Штатов, - военный эксперт о гарантиях безопасности Украины

Руководитель прокуратуры в 42 года получает 785 000 грн пенсии: разобраться почему – не выходит

Значительная часть украинцев может выйти на пенсию раньше: в ПФУ сообщили, для кого это возможно

В оккупированном Таврийске проблемы с питьевой водой

В Украине ужесточили контроль: что нужно знать работодателям о трудоустройстве иностранцев