Як приготувати Тирамісу: Ектор Хіменес-Браво з «Мастер-Шеф» поділився рецептом

Як приготувати Тирамісу: Ектор Хіменес-Браво з «Мастер-Шеф» поділився рецептом

Шукаєте простий і смачний рецепт, щоб приготувати Тирамісу? Суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво ділиться рецептом неймовірного Тирамісу, який легко приготувати вдома. Продовжуйте читати, щоб дізнатися, як приготувати Тирамісу і вразити всіх!

Інгредієнти:

  • Міцна кава (еспресо) кімнатної температури — 300 мл
  • Лікер Grand Marnier або Куантро (можна замінити апельсиновим фрешем) — 90 мл
  • Печиво "дамські пальчики" (савоярді) — 40-45 шт.
  • Сир маскарпоне (холодний або кімнатної температури) — 450 г
  • Темний ром (за бажанням) — 60 мл
  • Великі яйця (розділені на білки і жовтки) — 4 шт.
  • Цукор (розділений на дві частини) — 100 г
  • Ванільний екстракт — 1/2 ч. л.
  • Жирні вершки (30%) — 480 мл
  • Сіль — 1/8 ч. л.
  • Какао-порошок

Спосіб приготування:

  1. Щоб приготувати Тирамісу, змішайте еспресо з Grand Marnier або Куантро. Вмочіть половину печива в цю суміш на кілька секунд (воно не повинно розмокнути) і щільно викладіть на дно великої скляної форми (20x30 см).

  2. Для того, щоб приготувати Тирамісу, зробіть крем з маскарпоне: за допомогою ручного блендера або міксера з силіконовою насадкою збийте сир з ромом до однорідності.

  3. В іншій мисці на водяній бані збийте жовтки з 50 г цукру до піни, не дозволяючи їм закипіти (збивайте до 5 хвилин). Зніміть з вогню і одразу влийте в маскарпоне. Збивайте до однорідності.

  4. Збийте вершки з ваніллю ручним блендером або насадкою-вінчиком до середніх піків (3-4 хвилини). Обережно введіть вершки в сирну суміш.

  5. Збивайте білки з сіллю на середньо-високій швидкості до піни (приблизно 1 хвилина). Збільшіть швидкість і поступово додайте 50 г цукру. Збивайте ще 4-5 хвилин до середніх піків і введіть у крем маскарпоне.

  6. Викладіть половину крему маскарпоне рівномірно на шар печива.

  7. Занурте решту печива в кавову суміш і викладіть зверху на крем, натискаючи трохи, щоб шар був щільним. Накрийте ще одним шаром крему маскарпоне, поставте в холодильник без кришки на 2-3 години.

  8. Щоб завершити приготування Тирамісу, посипте десерт через сито какао-порошком, витріть форму і накрийте плівкою. Помістіть в холодильник на ніч.

  9. Подавайте з ягодами і м’ятою. Зберігайте десерт в холодильнику до 3 днів. Тепер ви знаєте, як приготувати Тирамісу, який порадує вас і ваших гостей!

Читайте також:

Що зробити, щоб перець вродив раніше: господар назвав просту "процедуру".

Як позбутися від попелиці за одну обробку: що потрібно терміново зробити.

Коли та як висаджувати помідори у відкритий грунт - секрети досвідчених городників.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ