Як смачно приготувати курку: фіналістка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт із простих інгредієнтів

Як смачно приготувати курку: фіналістка "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт із простих інгредієнтів

Суперфіналістка кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ольга Рябенко запропонувала українцям рецепт традиційної грузинської страви - чахохбілі.

"Назва походить від слова «хохобі» — фазан. Адже саме з цієї птиці готували колись цей різновид рагу. Та якщо ви приготуєте з курки, вийде не менш смачно, обіцяю)", – радить зірка "Мастер Шеф".

Для цього рецепту фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко використовує:

  • курка – 1 шт.
  • цибуля – 800 г
  • томатне пюре – 600 г
  • томатна паста – 2 ст.л.
  • часник – 3 зуб.
  • кінза (або петрушка) – 100 г
  • сушений базилік – 1 ч.л.
  • уцхо сунелі – 1 ч.л.
  • коріандр – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • вода – 150 мл
  • перець і сіль – на смак

Тушку курки фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко розрізає на невеликі частини та обсмажує на розігрітій пательні з додаванням олії до золотистого кольору з різних боків. Додає сіль і перець на смак.

Перекладаємо мʼясо на тарілку, а на пательню наливаємо 75 мл води.

Цибулю, нарізану півкільцями, викладаємо на пательню, додаємо сіль і готуємо на маленькому вогні протягом 30 хвилин, періодично помішуючи. Зверху на готову цибулю викладаємо попередньо обсмажені шматочки курки.

До томатного пюре (його можна зробити самостійно з помідорів) зірка "Мастер Шеф" додає томатну пасту, базилік, уцхо сунелі, коріандр, цукор, сіль і перець на смак, добре все перемішує та виливає зверху на курку. Доливаємо воду, накриваємо кришкою та готуємо на середньому вогні 40 хвилин.

У кінці фіналістка "Мастер Шеф" Ольга Рябенко знімає пательню з вогню, додає дрібно нарізанку кінзу, подрібнений часник і все перемішує.

"Така страва стає ще смачнішою на наступний день. Її можна їсти навіть холодною. Можна подавати як з гарніром, так і без", – додала зірка "Мастер Шеф".

Дуже апетитно - переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт смачної страви з картоплі.

Також повідомлялось, що переможниця "Мастер Шеф" поділилася рецептом української смакоти з простих інгредієнтів.

Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ