Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами

Ідеальне поєднання: фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт соковитого мʼяса зі сливами

Цього разу у себе в Instagram суперфіналістка "Мастер Шеф - 12" Ольга Рябенко поділилася рецептом неймовірно соковитої та смачної свинини зі сливами.

Для приготування соковитої свинини зі сливами зірка "Мастер Шеф" використовує:

  • свиняча вирізка – 2 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • перець – 0,5 ч.л.
  • розмарин сушений – 1 ч.л.
  • часник сушений – 1 ч.л.
  • хмелі-сунелі – 1 ч.л.
  • олія – 150 г
  • вершкове масло – 50 г
  • розмарин – 2 гілочки
  • цибуля – 1 шт.
  • бульйон або вода – 200 г
  • оцет винний – 50 г
  • мед – 2 ст.л.
  • сливи – 8 шт.

Вирізку "Мастер Шеф" Ольга Рябенко нарізає на шматки товщиною приблизно 5 см та трішки притискає їх. Для маринаду змішуємо сіль, перець, сушений розмарин, сушений часник, хмелі-сунелі та олію. Перемішуємо мʼясо з цією сумішшю та лишаємо маринуватися на пів години.

Коли мʼясо замаринується, обсмажуємо його на розігрітій пательні до золотистості з усіх боків. Після цього додаємо до мʼяса вершкове масло та гілочки розмарину.

Далі "Мастер Шеф" Ольга Рябенко прибирає мʼясо на тарілку, а на тій самій пательні готує соус. Спершу обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Далі додаємо бульйон або воду, оцет, мед і випарюємо суміш протягом 10 хвилин.

Повертаємо мʼясо в пательню та додаємо половину слив (розрізаних на четвертини, без кісточок). Готуємо під кришкою протягом 15 хвилин або запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин, щоб сливи розтушкувалися.

За чотири хвилини до готовності "Мастер Шеф" Ольга Рябенко додає решту слив, щоб вони зберегли форму та текстуру.

Поделиться сюжетом

Последние новости

В НАТО планируют увеличить количество боеспособных бригад: сколько солдат хотят привлечь

Октябрь 2024 года принесет новые риски и трудности: гороскоп на месяц для всех знаков Зодиака

Отказ от боевой повестки: украинцев предостерегли от суровых последствий

Выгодно ли устанавливать двухзонный счетчик в 2024 году: объяснение облэнерго

"ПриватБанк" требует уплатить долг после кражи с карты: мужчина обратился в киберполицию

Журналистка устроила скандал вокруг батальона, который отказался идти в Угледар

"Знаем, как вы ждали...": озвучена дата премьеры тринадцатого сезона "Холостяка"

Как сделать зиму вкуснее: рецепт фаршированных помидоров с остринкой

Газ подорожает для всех: как новый тариф ударит по кошельку

Нарушение создает опасность: украинцам грозит штраф в размере 680 гривен

"Мир не менялся, моя нежная...": Соловий сама пришла к бывшему Сергею Жадану

Какие деревья обязательно нужно обрезать осенью: полезные лайфхаки

Что делать, когда исчезает свет: ДТЭК назвали главные шаги

Закарпатские вкусы: паштет из фасоли и сушеных грибов, который легко сделать дома

Членство Украины в НАТО и завершение войны: в Financial Times узнали о переговорах