Ідеальне тісто та начинка для вареників: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився цікавим рецептом
Суддя "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво дав рецепт ідеального тіста на вареники та підкинув ідею простої та дуже смачної начинки.
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив приготувати вареники з бринзою та шкварками на пару.
Для тіста на вареники нам знадобляться такі інгредієнти:
- 250 г борошна пшеничного
- 1 яйце
- 150 мл кефіру (або сироватки)
- 5 г солі
- 0,5 ч.л. соди
Для начинки суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво взяв:
- 200 г бринзи
- 10 г зелені (кропу)
Для соусу:
- 100 г сметани
- 10 г білого хрону
- 3 г солі
Для засмажки:
- шматочок сала
- цибулина
"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просіює в миску борошно та робить посередині заглиблення, додає туди яйце, сіль, соду, кефір або сироватку та замішує мʼяке однорідне тісто. Готове тісто накриваємо рушником і даємо йому відпочити 15 хвилин.
Тим часом підготуємо решту інгредієнтів. В мисці виделкою розтираємо до однорідності бринзу та подрібнений кріп – і начинка готова.
Сало та цибулю нарізаємо маленькими кубиками та обсмажує разом, поки сало не перетвориться на шкварки.
Тісто "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розкачує в пласт товщиною приблизно 5 мм та за допомогою склянки вирізає кола, викладає начинку та ліпить вареники.
Шеф-кухар радить готувати такі вареники на пару. Подавати вареники "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво пропонує зі шкварками та соусом (просто змішуємо сметану з хроном і сіллю).
Вдалий варіант закуски: суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.
Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки з соусом.
Залаштунки "Мастер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.