Ідеально до холодної погоди: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт закуски з ікрою мінтаю та томатами

Ідеально до холодної погоди: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт закуски з ікрою мінтаю та томатами

Зірка "Майстер Шеф" Володимир Ярославський запропонував рецепт з ікрою риби мінтай, оскільки це дуже простий, доступний і водночас корисний і смачний продукт. Обов'язково спробуйте! Особливо зараз, коли мало тепла та вітамінів, зауважив "Мастер Шеф".


Солоні томатні Шу з ікрою мінтаю

Інгредієнти:

Для Шу:

  • 130 г томатів у власному соку
  • 55 г вершкового масла
  • 80 г борошна
  • 2 великі яйця + жовток (вийшло 130 г)
  • сіль
  • Сир типу чедер

Для начинки:

  • 180 г простого крем-сиру
  • 180 г ікри мінтаю (банку)
  • Зелень петрушки
  • Перец и цедра лимона

Технологія:

Приготування Шу:

Томати у власному соку злегка розбиваються в блендері і проціджуються через сито, щоб позбавитися насіння.

В томати додається вершкове масло і підігрівається майже до кипіння. Потім додається щіпка солі та борошно. Масу добре перемішують, інтенсивно помішуючи дерев'яною лопаткою, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Тісто "сушать" у сотейнику, після згортання маси на хвилину.

Даємо масі охолонути.

Приготування тіста:

"Мастер Шеф" Ярославський розповідає, в тісто, що охололо, вводять по одному яйцю, добре вимішують до того моменту, поки суміш ледве торкнеться ложкою.

Тісто викладають на лист ложкою.

Запікання Шу:

Зверху тісто бризкають водою, потім посипають сиром.

Шу ставлять у попередньо розігріту духовку при 250°C, закривають дверцята і вимикають духовку на 8-10 хвилин. Потім знову включають духовку на 180-185°C, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Запікають ще 18-20 хвилин, стежачи за рум'яністю. Готують без конвекції.

Приготування начинки:

Змішують крем-сир та ікру мінтаю. Додають рубану зелень, мелений перець за смаком та цедру лимона.

Збір та подача:

Охолоджений Шу начиняють приготованою начинкою, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Простой рецепт кекса "Зебра": десерт, который понравится взрослым и детям

Как улучшить зрение без операции: эксперты назвали витамины, которые нужно пить

Почему ошибки – это путь к успеху: мозг можно натренировать, как мышцы

Таролог Елена Бюн рассказала, готов ли Запад пригласить Украину в НАТО: «Здесь карты говорят, что…»

Покаталась на лодке и осталась без попы: девушка теперь не сможет жить без калоприемника

Северокорейские солдаты на фронте: чем может ответить ЕС и будут ли войска НАТО в Украине

Контролер будет наведываться чаще: в Украине усилят проверки электросчетчиков

Рецепт шоколадных блинов от судьи "Мастер Шеф" Мартыновской: тонкие и очень вкусные

Стояли, ждали и заскучали: девушка нашла, чем занять свой рот с мужчиной в очереди

"Непростое испытание": военный эксперт рассказал том, как армия РФ штурмует Харьковщину и какие шансы на успех у окупантов

Первые снегопады: украинцы предупредили о погоде

Михаил Шейтельман заявил, что солдаты КНДР на войне в Украине – это не отчаяние кремля, а вызов для США

Политтехнология или реальные военные угрозы: эксперт рассказал, ударит ли Трамп по москве

Гетманцев объяснил, что пенсионерам стало лучше: должны заметить рост

"Нужно притеснять, где только можно": в одном из кафе произошел языковой скандал, вызвавший бурную реакцию