Є невеликий лайфхак: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт незвичайного сніданку з яйцями

Є невеликий лайфхак: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт незвичайного сніданку з яйцями

Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати яйця Бенедикт з вершковим соусом.

Яйця Бенедикт - дуже популярна страва в Америці та Європі. В оригінальному рецепті їх подають із соусом Голландез, але "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська вирішила поекспериментувати та зробити швидший, але не менш смачний вершковий соус.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Мартиновська бере такі інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 ст. л. оцту
  • 2 яєчних жовтки
  • 2 слайси бекону
  • 1 ч. л. шинкованої цибулі шалот або звичайної ріпчастої
  • 3 ст. л. білого вина
  • 150 мл вершків 20%
  • цибуля шніт або зелена цибуля
  • 100 г шпинату
  • часник - 1 зуб.
  • 1 здобна булочка або 2 шматочки тостового хлібу
  • вершкове масло для смаження хліба

Спершу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська готує соус. Для цього на пательні припускаємо цибулю в білому вині, щоб вино майже повністю випарувалося. Додаємо вершки, дрібку солі та уварюємо 6-7 хвилин.

Отриману вершкову масу пропускаємо через сито, аби прибрати шматочки цибулі. Додаємо яєчні жовтки, добре перемішуємо та доводимо до смаку спеціями (перець чорний чи білий, паприка, гострий перець, сухий часник).

Бекон обсмажуємо на сухій сковорідці. На жирку, що витопився з бекону, припускаємо шпинат та подрібнений часник. Хліб підсмажуємо на вершковому маслі.

Єдина складність у приготуванні — це пашот. Але "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська дала невеликий лайфхак. Розбиваємо яйце щойно з холодильнику в сито, даємо стекти зайвому білку і тоді обережно булькаємо його у злегка киплячу воду з оцтом та варимо дві хвилини. Можна навіть не закручувати воронку. Щоб спростити рецепт, можна замінити яйце пашот на звичайне смажене.

Для подачі викладаємо на хліб бекон, шпинат, яйце пашот та поливаємо все теплим соусом.

Останні новини України:

Нагадаємо, суддя "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська дала покращений рецепт фаршированих помідорів.

Як повідомляла Politeka, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський дав рецепт смачного кисло-солодкого соусу.

Також Politeka писала, що Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт трендової страви для сніданку.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ