Інвестуйте в мрію: як стати власником елітного будинку в горах та примножити капітал

Інвестуйте в мрію: як стати власником елітного будинку в горах та примножити капітал

?І де, як не тут, хочеться мати будинок мрії ? впевнені його засновники ? Андрій Мартищук та Нестор Мельник. Тож вирішили здійснити цю мрію не лише для себе.

Збудувавши чималий сучасний туристично-відпочинковий комплекс і створивши власну управлінську компанію, вони пропонують не лише відпочинок у люксових котеджах, а й можливість придбати готову туристичну нерухомість у Карпатах.

"Основна ідея цього задуму полягає в тому, що всім, хто хоче мати будинок в горах, але не бажає заходити в процес купівлі землі, будівництва, а потім ще й складного процесу експлуатації будинку, ми пропонуємо готовий продукт. На 20-ти гектарах землі, передбачених під забудову, ми звели близько сотні окремих котеджів, кожен з яких має свою земельну ділянку і разом з нею перейде у власність", ? розповідає один з авторів ідеї, керівник проєкту Андрій Мартищук.

Skogur ? повністю автономне містечко закритого типу з охороною, відеонаглядом, інтернетом, системою пожежогасіння, спроєктоване як курорт.?Тут не тільки котеджі, а й розвинена інфраструктура, дублюючі комунікації, ресторани, піцерія, банно-оздоровчий комплекс, гірське озеро, басейн. Обслуговування території котеджного комплексу та будинків повністю бере на себе власна керівна компанія.

"Без належного управління і обслуговування 24/7 ? будинок ? це тільки квадратні метри. Власна управляюча компанія ? це конкурентна перевага Skogur, яка діє не на словах, не на папері, чи в рекламних гаслах," - каже співвласник котеджного містечка Нестор Мельник.

"Перевага такого підходу очевидна, ? додає Андрій Мартищук. ? Людина приїжджає в свій будинок, де вже все готове: є продукти в холодильнику, застелені ліжка і увімкнено опалення. Вона не чистить сніг, не косить траву, бо це все вже зроблено. На території постійно перебуває персонал, який готовий будь-якої миті допомогти".

Для всіх власників котеджів діють загальні правила, які прописуються в договорі з керівною компанією. Зокрема, господар будинку не повинен нічого змінювати в зовнішньому вигляді котеджу та ландшафті.

Щодо інтер?єру, то тут все залежить від того, чи планує власник здавати цей будинок? туристам: якщо так, то всередині все має відповідати єдиному стандарту котеджного містечка,? якщо ж ні, то господар може змінювати внутрішнє оздоблення котеджу на власний розсуд.

Ще однією важливою умовою є заборона здавати котедж туристам без керівної компанії. Дотримання цих вимог дозволяє підтримувати стабільно високий рівень сервісу в усіх котеджах.

"За нашими підрахунками, за сприятливих умов, для власників такі котеджі мали б окупитися за 12-15 років. Керівна компанія бере за свої послуги 30% прибутку, 70% отримує власник.?У такому співвідношенні, за 50-60% завантаженості будинок окупить себе за вказаний період. Фактично, ми пропонуємо в певній мірі депозит, гарантований нерухомістю. Нерухомість приносить пасивний дохід, вона ? швидколіквідна і не завдає клопотів".

Торік, враховуючи середні показники завантаженості містечка Skogur та середньої ціни від здачі в оренду одного котеджу, виторг компанії від оренди склав 56 мільйонів гривень.

Засновники запевняють,? інвестори та туристи готові вкладати чималі кошти, аби бачити з вікна не сусідні відпочинкові комплекси, а гори, захід сонця, туман на світанку, чути, як пахне ліс після дощу. А це на сьогодні ексклюзивна і навіть преміальна послуга.?

Дізнатися більше про можливості, які пропонує Skogur можна за посиланням: skogur.ua та invest.skogur.ua.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как посадить грецкий орех осенью: садоводы назвали лучшее место для посадки

Родители заподозрили "совок" в украинских школах: "Какие еще казаки-октябрята?"

Рада приняла новый закон относительно выплатах военным

Здесь проводили балы и гостили вельможи – история копии венского дворца в Тернопольской области

Во Франции нашли клад "Золотая сова", за которым охотились более 30 лет

Когда включат отопление в Днепре в 2024 году: главные факторы и как можно сэкономить на оплате коммуналки

Бывшего кандидата в мэры Кривого Рога нашли мертвым

Помощь от ООН на отопительный сезон: учитывается ли при оформлении субсидии

Как приготовить жареную картошку: финалистка "Мастер Шеф" дала идеальный рецепт

Лейтенант ВСУ объяснил, как солдаты из КНДР могут лишь создать россиянам проблемы

Солист "АНТИТЕЛА" расставил точки над 'і' касательно своей политической карьеры

Последовал примеру скандального Борисова: очередную схему заработка на мобилизации нашли в одесском ТЦК

Мужчина пытался бежать из Украины, но чуть не замерз в горах: детали от ГПСУ

Отключения света в Украине: эксперт дал неожиданный прогноз

СБУ задержала кремлевского идеолога войны против Украины