Кабачкове брауні: рецепт неймовірно смачного десерту з кабачка та шоколаду

Кабачкове брауні: рецепт неймовірно смачного десерту з кабачка та шоколаду

Зірка проєктів "Мастер Шеф" і "Супермама" Віталіна Мкртчян на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом неймовірно смачного кабачкового брауні.

"Він мʼякий, пухнастий та вологий! Кабачок не має особливого смаку, тому він переймає смаки, які домінують!", – розповіла кулінар.

На приготування ви витратите лише 10 хвилин свого часу, решту зробить духовка. Для кабачкового брауні нам знадобляться такі інгредієнти:

  • цукіні/кабачок - 300 г
  • йогурт/сметана - 60 г
  • олія - 60 г
  • цукор - 130 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 100 г
  • какао-порошок (20-22%) - 85 г
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • шоколад (70%) - 100 г

Кабачок натираємо на дрібній тертці. Зливаємо зайву рідину та кілька разів притискаємо тертий кабачок паперовими рушниками, щоб прибрати ще частину вологи. Але руками чавити не потрібно, щоб не пересушити!

У великій мисці змішуємо йогурт, олію, цукор, розмішуємо віничком до однорідності. Далі додаємо яйця, ваніль за бажанням та знову розмішуємо. Додаємо тертий кабачок і ще раз перемішуємо.

В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач і сіль. Змішуємо з вологими інгредієнтами до однорідності, щоб не було грудочок. Додаємо до тіста 2/3 шоколаду, подрібненого в стружку, та перемішуємо.

Тісто виливаємо в форму для запікання (для хліба), а зверху посипаємо рештою шоколадної стружки. Відправляємо брауні в розігріту до 175 градусів духовку приблизно на 45 хвилин – і можна насолоджуватися.

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как осенью обеззаразить грядки на огороде: хозяйки раскрыли уловки

Объяснительная записка в школу: что обязательно должны указать родители

Как правильно подготовить грядки к зиме: опытные фермеры дали важные советы

Эксперт рассказал, почему Запад помогает защищаться Израилю, а Украине – нет: «Небо одно у нас, общее»

Школьника принесли в жертву ради благополучия заведения: задушили во время ритуала черной магии

«Идет этап расплаты»: экстрасенс рассказала, к чему пропаганда уже готовит россиян

По 499 грн за упаковку: супермаркеты резко подняли цены на молоко, сливочное масло и сыр

Паста за 10 минут: "Мастер Шеф" дал простой, но очень вкусный рецепт на обед

Мобилизация на оккупированных территориях: отказ означает смерть

Для раннего урожая: когда и как правильно сеять петрушку осенью

Новые правила мобилизации с октября: кого коснутся изменения

Александр Мусиенко рассказал, пригласят ли Украину в НАТО на следующем «Рамштайне»: «Рассматривают варианты»

Два месяца Курской операции: военный эксперт рассказал о планах ВСУ и новых контратаках армии рф

Более 23 000 гривен в 2025 году: кто из пенсионеров получит внушительные выплаты

Руководитель Укрзализныци написал заявление об отставке