Легендарна класика: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт знаменитих українських котлет із куркою

Легендарна класика: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт знаменитих українських котлет із куркою

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як приготувати котлету по-київськи із зеленню. Такий варіант добре підходить не лише для пюре, вважає Ярославський.

Інгредієнти:

  • 80-100 г курячого філе без кісток
  • 18-20 г вершкового масла
  • 2 г свіжої зелені (кріп, петрушка або інші трави на ваш вибір)
  • Панірувальні сухарі
  • Яйця для паніровки
  • Погано почуватися
  • Олія для смаження (мінімум 700 г)
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції:

Підготуйте крихти для панування, підсушивши хліб і подрібнивши його до стану крихт. Розділіть їх на дві порції: одна використовуватиметься для панування, а інша для набивання всередину котлети, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.

Відокремте невелику частину філе і позбавтеся зайвих прожилок. Розріжте решту філе на дві рівні частини і трохи відбийте їх, щоб зробити більш ніжними та тонкими.

Подрібніть свіжу зелень (кріп, петрушку чи інші) і наріжте вершкове масло|мастило| на невеликі шматочки. Загорніть кожен шматочок олії в зелень, щоб створити овальні кульки. Поставте їх у морозильник, щоб охолонули.

"Мастер Шеф" Ярославський розповідає, на кожен шматок філе покладіть по овальному шматочку вершкового масла із зеленню та акуратно загорніть філе в рулетик.

Помістіть котлети в морозильник, щоб вони застигли, але не замерзли. Вони мають стати холодними та добре утримувати форму.

У глибокій тарілці змішайте яйця з водою та ретельно збийте вилкою. В іншій тарілці підготуйте борошно, а в третій – хлібні крихти для паніровки.

Приготуйте котлети до паніровки: обваляйте кожну спочатку у борошні, потім обмажте яйцем, потім обваляйте у хлібних крихтах. Повторіть процес обмазування в яйці та панування в крихтах ще раз, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Розігрійте олію для смаження до 180 градусів Цельсія. Обсмажуйте котлети по 1-2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотистими та хрусткими.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ