Легендарна класика: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт знаменитих українських котлет із куркою

Легендарна класика: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт знаменитих українських котлет із куркою

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів в Інстаграм, як приготувати котлету по-київськи із зеленню. Такий варіант добре підходить не лише для пюре, вважає Ярославський.

Інгредієнти:

  • 80-100 г курячого філе без кісток
  • 18-20 г вершкового масла
  • 2 г свіжої зелені (кріп, петрушка або інші трави на ваш вибір)
  • Панірувальні сухарі
  • Яйця для паніровки
  • Погано почуватися
  • Олія для смаження (мінімум 700 г)
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції:

Підготуйте крихти для панування, підсушивши хліб і подрібнивши його до стану крихт. Розділіть їх на дві порції: одна використовуватиметься для панування, а інша для набивання всередину котлети, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.

Відокремте невелику частину філе і позбавтеся зайвих прожилок. Розріжте решту філе на дві рівні частини і трохи відбийте їх, щоб зробити більш ніжними та тонкими.

Подрібніть свіжу зелень (кріп, петрушку чи інші) і наріжте вершкове масло|мастило| на невеликі шматочки. Загорніть кожен шматочок олії в зелень, щоб створити овальні кульки. Поставте їх у морозильник, щоб охолонули.

"Мастер Шеф" Ярославський розповідає, на кожен шматок філе покладіть по овальному шматочку вершкового масла із зеленню та акуратно загорніть філе в рулетик.

Помістіть котлети в морозильник, щоб вони застигли, але не замерзли. Вони мають стати холодними та добре утримувати форму.

У глибокій тарілці змішайте яйця з водою та ретельно збийте вилкою. В іншій тарілці підготуйте борошно, а в третій – хлібні крихти для паніровки.

Приготуйте котлети до паніровки: обваляйте кожну спочатку у борошні, потім обмажте яйцем, потім обваляйте у хлібних крихтах. Повторіть процес обмазування в яйці та панування в крихтах ще раз, радить "Мастер Шеф" Ярославський.

Розігрійте олію для смаження до 180 градусів Цельсія. Обсмажуйте котлети по 1-2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотистими та хрусткими.

Поделиться сюжетом

Последние новости

В Украине сильно подорожали яйца и растительное масло: цена продолжает расти

В лесу теперь только гулять: украинцев будут штрафовать за ягоды и грибы

Из плена вернулся "азовец", переживший теракт в Оленовке - его возлюбленную обменяли еще в мае

Срочно проверяйте паспорта и другие документы: украинцам сделали заявление о дубликатах

Как избавиться от неприятного запаха из холодильника без химии: специалисты назвали действенные методы

Рис с тыквой - хорошая и бюджетная идея: осенний рецепт с небольшим секретом

Дроны атаковали в Брянске завод, который делает детали для "Искандеров"

Уже и умереть стало слишком дорого: зимой прощание будет стоить еще больше

Что такое Самайн: когда отмечают праздник, основные обряды и традици

Осенний ценник на продукты растет: овощи, яйца и курятина станут дороже

Нацбанк планирует заменить некоторые купюры: украинцев предупредили, что будет с 1 ноября

Погиб известный певец, звезда группы "One Direction" Лиам Пейн: копы говорят - выпал из окна

Пенсионеру дается 10 дней: государство заберет все выплаты

Как поддержать иммунитет осенью: пять здоровых привычек от специалистов

Шторы в офис Кличко, "золотые" квитанции и шредеры: закупающий Киев на фоне войны