Максимально легко та смачно: Боржемська зі "Зважені та щасливі" дала найпростіший рецепт заливного

Максимально легко та смачно: Боржемська зі "Зважені та щасливі" дала найпростіший рецепт заливного

Марина Боржемська зі "Зважені та щасливі" розповіла, як приготувати смачне та дієтичне заливне з язика.

Заливне – це чудова страва і на свята, і на кожен день. Рецепт дуже простий, а результат порадує смаком і користю для організму.

Щоб приготувати заливне з язика, експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська бере такі інгредієнти:

  • яловичий язик - 800 г
  • морква - 1 шт.
  • цибулина - 1 шт.
  • лавровий лист
  • духмяний перець горошком - 5 шт.
  • желатин - 30 г
  • петрушка
  • сіль

Спершу експерт "Зважені та щасливі" Марина Боржемська добре промиває язик і заливає його 1,5 л холодної води. Туди ж цілими додаємо очищену моркву та цибулю, лавровий лист і духмяний перець горошком. Підсолюємо на смак і варимо язик протягом 2 годин на невеликому вогні, знімаючи піну.

Далі зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська виймає готовий язик із бульйону, одразу знімає з нього шкірку та нарізає мʼясо на порційні шматочки. Варену моркву нарізаємо кільцями, а цибулю просто прибираємо.

У форму або просто глибоку тарілку викладаємо нарізаний язик, моркву та листочки петрушки.

Бульйон проціджуємо та даємо йому вистигнути. Після цього зірка "Зважені та щасливі" Марина Боржемська відокремлює 100 мл бульйону, розводить у ньому желатин, а потім переливає до решти бульйону, прогріває, щоб желатин повністю розчинився, але не доводячи до кипіння.

Заливаємо бульйоном язик, даємо охолонути за кімнатної температури, а потім ставимо заливне в холодильник до застигання.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Враг пытается зайти в тыл: "азовцы" показали, как отбивают "мясные" штурмы под Нью-Йорком

Правила на дорогах, таможня, старые банкноты: какие изменения ждут с 1 ноября

Конфеты без вреда для фигуры: победительница "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Такси заработают в комендантский час: что известно

ООН обнародовала впечатляющий масштаб сокращения населения Украины

"Начинаются реалии": боец ВСУ рассказал о потере надежды среди военных

«Брони» от мобилизации не будет: в чем дело и надолго ли

Первый заместитель Министра Елена Крамаренко: Война нанесла ущерб окружающей среде на триллионы гривен

В Запорожье открыли «Дерево памяти» – мемориал, посвященный павшим защитникам

Резина начнет "дубеть" уже скоро: когда украинцам нужно "переобуть" машины на зимние шины

Доктор Комаровский рассказал, что делать, если синяки появляются без причины: как решить проблему

Елена Бюн рассказала, что будет с российскими военными преступниками: «Образно кирпич на голову»

ТЦК начали работать по-другому: как сейчас проходят проверки на улицах

Александр Мусиенко рассказал, действительно ли Трамп ударит по москве, несмотря на хорошие отношения с путиным

Ассоциация ритейлеров Украины предупредила правительство об опасных последствиях приостановления бронирования