Маринований перець із часником за 30 хвилин: рецепт, з яким не потрібно чекати зими
Салати зі свіжих овочів смачні та корисні, але особливий смак і саме мариновані овочі радують нас своїм насиченим ароматом.
Багато хто вважає, що маринування – це тривалий процес і очікувати на результат доведеться досить довго. Ми легко переконаємо вас у зворотному.
Щоб скуштувати солодкий маринований перець, вам необов'язково чекати на зиму, щоб відкрити свої запаси. Швидким та простим рецептом маринованого перцю поділилася фудблогерка Ірина Редько на своїй сторінці у Instagram.
На його приготування необхідно виділити близько 30 хвилин.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 6-8 шт
- соняшникова олія – 100 мл
- часник – 3-4 зубчики
- зелень – пучок
- сіль - 1 ч. л.
- цукор – 1 ст. л.
- лимон – 1 шт
Спосіб приготування:
Для початку потрібно помити і викласти перець на лист, запікати при температурі 200 градусів 20-30 хвилин.
Запечений перець викласти на тарілку, накрити фольгою та залишити на 30 хвилин. Після цього очистити від шкірки та зернят.
Для приготування маринаду змішати сіль, сік половини лимона, цукор, олію, подрібнену зелень та часник.
У контейнер викласти шарами перець та зелень, доки не закінчаться інгредієнти. Залишити у холодильнику на 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Раніше ми повідомляли, що халву можна і в десерт додати: рецепт пирога зі східною насолодою та грушами.