Меренговий рулет: кухар розповів, як приготувати найсмачніший десарт

Меренговий рулет: кухар розповів, як приготувати найсмачніший десарт

Меренга представляє собою сбиті білки, які вражаютьсвоєю ніжністю та легкістю. Цей рулет обіцяє вразити навіть найвибагливіших гурманів своєю смаковою гармонією. Якщо ви любите творити смачні та привабливі десерти, Politeka пропонує вам організувати справжнє свято смаку та приготувати цей чарівний меренговий рулет.

Інгрідієнти для меренги:

  • 140 г (з 5 яєць) яєчного білка,
  • 1 ст. л крохмалю,
  • 1 ст. л лимонного соку,
  • 220 г цукрової пудри,
  • мигдальні пелюстки або подрібнені фісташки.
  • Інгредієнти для крему:
  • 100 г вершків (33%),
  • 200 г вершкового сиру,
  • 40 г цукрової пудри.
  • Інгредієнти для ягідної начинки:
  • 250 г заморожених ягід (полуниця, чорна смородина, малина),
  • 40 г цукру,
  • 15 г крохмалу.

Приготування: Відокремте білки від жовтків, діючи дуже обережно, щоб уникнути потрапляння жовтків, і використовуйте блендер на невеликій швидкості для їх взбивання, додаючи лимонний сік до утворення піни. Далі додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати, поступово додаючи крохмаль, і перемішуйте все на маленькій швидкості. Розподіліть готову меренгу рівномірно на деку покриту пергаментним паперовим листом, формуючи шар товщиною приблизно 1,5 см. За бажанням, можна посипати мигдальними пелюстками чи подрібненими фісташками. Пекти потрібно при температурі 160° протягом 30 хвилин. Після випікання вийміть і дайте коржу повністю охолонути.

Для начинки до заморожених ягід додайте цукор і крохмаль і варіть на слабкому вогні до загустіння, помішуючи. Збийте пишний крем з вершків, вершкового сиру та цукрової пудри. Розгорніть охолоджений лист меренги і рівномірно розподіліть по його поверхні вершковий крем, а зверху — ягідну начинку. Обережно скрутіть у рулет за допомогою паперу або силіконового килимка. Прикрасьте готовий рулет залишками крему, ягодами, горішками і залиште в холодильнику на 1 годину для кращого просочення смаку.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Секрет плодородной почвы: какие сидераты сажать осенью на огороде

Как пережить зиму в тепле и с минимальными платежками: простые способы сэкономить на коммуналке

Укрзализныця изменила правила продажи билетов: что нужно знать

«Туман войны рассеялся»: эксперт рассказал, как ВСУ могут пробить позиционный фронт

Защита сада от грызунов осенью: лучшие методы опытных хозяек

Сатана приходил, пока вы спали: какие признаки того, что он навещал вас во сне

Елена Бюн рассказала, куда будут целиться российские ракеты: «По этим картам это могут быть…»

Никогда не доверяйте официальным словам, которые говорят политики, - Кость Бондаренко о позиции Трампа по Украине

Прогулка на детскую площадку чуть не привела к трагедии: на что надо обратить внимание родителям

Рецепт очень простой: "Мастер Шеф" Ярославский показал, как вкусно приготовить спагетти

Рецепт быстрых маринованных огурцов

Когда и чем обрабатывать деревья в саду осенью: основные советы хозяев

Поборы в школах и детсадах: как правильно тратить деньги

Военный эксперт рассказал, готовят ли россияне наступление на Запорожье: есть определенные штурмовые группы и активизируются бои

Новый сезон субсидий: кто может получить помощь