Найкраще поєднання капусти та м'яса: "Мастер Шеф" Литвинова зацікавила давнім рецептом бігусу

Найкраще поєднання капусти та м'яса: "Мастер Шеф" Литвинова зацікавила давнім рецептом бігусу

Цього разу зірка "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова ділиться рецептом справжнього бігусу, традиційної зимової страви із Гуцульщини. Це поживна страва з насиченим овочево-томатним смаком, який, напевно, сподобається навіть тим, хто сидить на дієті.

Інгредієнти:

  • Свинина (не дуже пісна) – 250 г
  • Олія – 20 г
  • Цибуля – 200 г
  • Морква – 250 г
  • Мисливські ковбаски – 130 г
  • Томатне пюре – 200 г
  • Свіжа капуста – 300 г
  • Квашена капуста – 200 г
  • Картопля – 300 г
  • Вода – 700 г
  • Сіль – 13 г
  • Перець - 1/2 ч.л.
  • Лавровий лист – 3 шт.

Інструкція з приготування:

Наріжте цибулю кубиками, а морква соломкою, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова. Розігрійте олію в казанку і обсмажуйте цибулю і моркву на середньому вогні протягом 10 хвилин, поки вони не стануть м'якими і злегка золотистими.

Наріжте свинину на дрібні шматочки і додайте в казанок до овочів. Збільшіть вогонь до максимуму і швидко обсмажуйте м'ясо, постійно помішуючи, щоб воно не пригоріло та рівномірно підрум'янилося.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, наріжте картоплю невеликими кубиками та додайте в казанок разом із нарізаними мисливськими ковбасками. Влийте 400 г води та зменште вогонь до середнього. Дайте суміші залишити 10 хвилин.

Після того, як картопля трохи провариться, додайте томатне пюре, сіль, перець, лавровий лист і ще 400 г води. Потім додайте квашену капусту і нашатковану свіжу капусту. Ретельно перемішайте.

Продовжуйте готувати бігус ще 30 хвилин на середньому вогні, допоки рідина майже повністю не випарується, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными