Найкраще, що ви колись куштували: суддя "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт пікантної картоплі
Зірка "Майстер Шеф" Володимир Ярославський помітив в Інстаграм, приготування картоплі в духовці – одна з найпростіших і найсмачніших страв, і з деякими покращеннями ви зможете досягти справжнього кулінарного мистецтва.
"З цим рецептом ви створите картопля, про яку ви могли тільки мріяти. І ця картопля відмінно поєднується з різними видами соусів - чи то тартар, гуакамоле чи сирний соус, вибір залишається за вами", - каже "Мастер Шеф" Ярославський.
Для цього рецепту Ярославський рекомендує використовувати невеликі картоплі, переважно приблизно однакового розміру.
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі 100-120 г олії
- Паприка (краще копчена)
- Сушений часник
- Коріандр, куркума, кмин
- Гострий чилі та чорний перець
- Суміш спецій має становити 1,5 столової ложки.
- Ви також можете скористатися готовою приправою для картоплі та додати до неї паприку, свіжий часник, трохи гострого чилі та меленого чорного перцю.
Інструкції з приготування:
Відваріть картоплю у підсоленій воді протягом 20 хвилин, потім злийте воду, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.
Змішайте спеції з олією, сіллю та часником.
"Мастер Шеф" Ярославський додає, добре перемішайте картоплю з цією сумішшю спецій, потім викладіть його на лист, попередньо покритий пекарським папером, і трохи придавіть картоплю основою склянки.
Зверху змастіть пом'яту картоплю сумішшю спецій, що залишилася.
Запікайте під грилем до отримання золотистої кірки, радить "Мастер Шеф" Ярославський.