Не тільки смачно, а й корисно: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт курячих котлет із овочами
Зірка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачні та корисні домашні котлети. Вони не будуть сильно жирними, а з курячим м'ясом та овочами будуть навіть м'якими та приємними на смак, ділиться Литвинова.
Інгредієнти:
- 520 грам курячого філе
- 120 грам солодкого перцю
- 120 грам цибулі
- 10 грам олії гхі
- 1 яйце
- 10 грам кропу
- сіль перець
Інструменти:
- духовка
- силіконові форми для випічки
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.
Куряче філе наріжте невеликими шматочками або подрібніть у м'ясорубці.
Солодкий перець та цибулю дрібно наріжте кубиками.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, у сковороді розігрійте олію гхі і обсмажте цибулю до золотистого кольору, додавши трохи води за потреби.
Кріп наріжте.
У великій мисці з'єднайте нарізані інгредієнти, додайте яйце, сіль, перець і добре перемішайте.
Наповніть силіконові форми сумішшю, що вийшла, і рівномірно розподіліть, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Випікайте котлети в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно 25-30 хвилин, доки вони не стануть золотистими зверху.