Не треба багато витрачатися: Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" дав рецепт ситної страви з картоплею
/https%3A%2F%2Ft9237931.s3.eu-central-1.amazonaws.com%2Ffeed%2F1%2F9c7e839936d75fbbb7efca63f0ef0b73.jpg)
Ектор Хіменес Браво, відомий також як ресторатор та суддя у програмі "Мастер Шеф", поділився в Instagram рецептом приготування картопляної страви.
"Картопля - як другий хліб, це овоч, який важко уявити без нього більшість традиційних страв української кухні. Він дає безліч можливостей для творчості. Сьогодні я поділюся рецептом ніжної сирної картоплі", - наголосив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
- 400 г відвареної картоплі.
- 50 г сиру моцарела.
- 3 г солі.
- 30 г крохмалю.
- 5 г цукру.
- Розігріте масло для смаження.
Приготування:
Перетворіть картоплю на пюре і додайте сіль, цукор, крохмаль. Замішайте та розділіть на чотири частини, додає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.
Сформуйте картопляні кульки, вкладіть в них шматочок моцарелли.
"Мастер Шеф" Хіменес-Браво ділиться, сформуйте шайбочки з картопляного тіста і обсмажуйте на олії з обох боків до отримання золотистої кірки.
"Ця страва чудово підходить для ситного обіду", - поділився також "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.