Обовʼязково спробуйте таку начинку: рецепт фаршированих кабачків від зірки "Мастер Шеф"

Обовʼязково спробуйте таку начинку: рецепт фаршированих кабачків від зірки "Мастер Шеф"

Цього разу на своїй сторінці в Instagram учасниця кулінарного шоу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющі фаршировані кабачки.

"Це настільки смачно, що ви собі уявити не можете, а ще це дієтично і корисно, тому ви мусите це спробувати", – радить зірка "Мастер Шеф".

Для приготування фаршированих кабачків "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк використала:

  • кабачки - 2 шт.
  • макарони - 200 г (в сухому вигляді)
  • тунець консервований - 80 г
  • кукурудза молода - 2 качани
  • перець болгарський - 0,5 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 2 зуб.
  • йогурт грецький - 2 ст.л.
  • твердий сир - 80 г
  • петрушка - за смаком
  • сіль і перець - за смаком

Кабачки "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк розрізає вздовж навпіл, видаляє серцевину з насінням (вона потім знадобиться для начинки), поливає трішки олією, солить та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Тим часом готуємо начинку. Кукурудзу відварюємо, даємо їй трохи охолонути, а потім зрізаєм з качанів зернята. Серцевину кабачків, цибулю та болгарський перець нарізаємо дрібними кубиками.

На розігрітій пательні з невеликою кількістю олії спершу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк обсмажує цибулю до золотистості, далі додає кабачок, солодкий перець, сіль за смаком і тушкує овочі до готовності.

Макарони відварюємо в киплячій підсоленій воді приблизно 4-5 хвилин, а потім відкидаємо на сито та промиваємо холодною водою.

Змішуємо кукурудзу, макарони, тушковані овочі, консервований тунець, дрібно нарізану петрушку, йогурт і вичавлений часник. Викладаємо начинку в човники-кабачки, посипаємо зверху тертим сиром та запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до румʼяності сиру.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Пять важных советов от опытных садоводов: как поливать сад и огород осенью

Будет еще дороже: сметана, сыр и другая "молочка" станет настоящей роскошью

Как обрезать сливу для щедрого урожая в следующем году: уловки садоводов

Ищете идеального мужа - это они: 2 знака Зодиака, с которыми мечтают быть многие, но есть сложность

Посылки с AliExpress станут роскошью: новые правила лишат дешевого шопинга

Курица в кляре с бататом: "Мастер Шеф" Хименес-Браво дал сытный ужин без хлопот

Простые уловки для пышного теста: как стать мастером выпечки за один день

Оккупанты готовят удары по энергетике: враг имеет более тысячи ракет

Как ухаживать за почвой осенью, чтобы улучшить плодородие: важные советы огородников

Отложите телефон немедленно: важно отказаться перед сном

Новые лимиты на денежные переводы: Сбербанк посоветовал, как обойти ограничение

Женщина "сливала" местонахождение ТЦК: ее оштрафовали на 140 тысяч и забрали телефон

Следующая неделя может стать во многом исторической для Украины - Зеленский

Ешьте квашеную капусту как можно чаще и избавьтесь от целлюлита: чем еще полезна зимняя вкусняшка

Настоящий закарпатский суп: как сделать сытное блюдо с крылышками на всю семью