Один важливий секрет: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити куряче філе соковитим та м'яким

Один важливий секрет: "Мастер Шеф" Ярославський розповів, як зробити куряче філе соковитим та м'яким

Суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкрив основні секрети приготування ідеального та соковитого курячого філе. Як відомо, зазвичай страви з курячого філе виходять сухуватими і трохи твердими, тому важливо знати, як виправити цей момент.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 1 літр води
  • 60 г солі
  • 100 г льоду
  • Чорний та ароматний горошок
  • Лаврове листя
  • Часник
  • Розмарин
  • Чабрець
  • Рослинна олія
  • Олія для обсмажування
  • Трави (за бажанням)
  • Битий часник (за бажанням)

Кроки приготування:

У великій ємності змішайте воду та сіль. Розігрійте 100 г води до кипіння та додайте спеції. Потім додайте цей киплячий розчин до основного розчину з водою та сіллю. Додайте лід для охолодження, ділиться "Мастер Шеф" Ярославський.

Покладіть куряче філе в розчин солі і дайте йому вимочувати в холодильнику від 4 до 8 годин.

Вийміть філе з розчину солі та обсушіть його серветкою. Розігрійте сковороду з олією.

"Мастер Шеф" Ярославський додає, обсмажте філе до золотистої скоринки з кожного боку. Спочатку обсмажуйте по 2 хвилини з одного боку, потім переверніть та обсмажте ще 2 хвилини. Повторіть обсмажування по 1 хвилині з кожного боку.

Розігрійте сковороду, додайте шматочок олії, трави та битий часник. Прогрійте філе ще по 30 секунд з кожного боку, поливаючи гарячим жиром, що піниться.

Подавайте філе гарячим. Якщо хочете прискорити процес смаження, розріжте пересолене філе навпіл перед обсмажуванням, розповідає "Мастер Шеф" Ярославський.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Придется отдать 270 грн за кило: супермаркеты обновили цены на свиной ошеек, грудинку и шашлык

Эмоциональный подъем и финансовые вопросы: астрологический прогноз на 12 октября для всех знаков Зодиака

Почему 12 октября нельзя спрашивать "кто там?" и нужно бояться звездопадов: приметы и запреты на Андроника

"До конца...": известный таролог "увидел", что ждет Украину на фронте перед морозами

Улитки из лаваша с сыром: необычный рецепт для сытного ужина, видео

Выезд мужчин за границу: какие документы нужны

Как правильно посадить петрушку в октябре: секреты раннего урожая

Штрафы за тонировку: что украинцам нужно знать о "неправильном" стекле

Полезный овощной салат к любому столу: вкусно, ярко и питательно

В ваших карманах может быть клад: за 10 копеек можно получить десятки тысяч гривен

Чем и как правильно подкормить почву осенью: щедрый урожай гарантирован

Тарифы на тепло: кому могут пересчитать платежку

Как дети на длительном лечении в Украине могут продолжать учёбу: советы и программы

Анна Атаманова рассказала, почему на самом деле перенесли «Рамштайн»: «Есть много моментов, которые…»

Чем подкормить малину в октябре, чтобы иметь гарантированный урожай: хитрости садоводов