Петрушка, кріп і салат будуть, як з грядки: кулінар показала спосіб зберігання зелені

Петрушка, кріп і салат будуть, як з грядки: кулінар показала спосіб зберігання зелені

Як зберегти зелень і салат надовго свіжими – своїм секретом поділилася фудблогерка, кулінар і нутриціолог Ольга Пінс.

«Як зберігати зелень, щоб вона не зіпсувалася і не зівʼяла на наступний день, щоб не витрачати багато часу на її миття/сушіння, бо іноді це дуже лінь робити, щоб вона була одразу готова до вживання, щоб частіше додавати її до страв, бо так це набагато простіше», - зазначила Ольга, розповідаючи, для чого ця порада.

Як зберігати зелень і салат.

Також нутриціолог зізналася, що користується цим способом зберігання зелені раз на тиждень.

«Коли я почала використовувати цей спосіб зберігання, зелень стала присутньою у кожному нашому прийомі їжі і зʼїдатися набагато швидше не доходячи до моменту, коли вона просто зіпсується», - зазначила нутриціолог.

Як зберігати зелень і салат.

Отже зелень необхідно добре помити, а салат розібрати на листки і теж добре перемити.

Потім зелень і салат добре просушуємо.

Суху зелень розкладаємо по контейнерах або по зіп-пакетах – як кому зручніше.

«Також у середину краще покласти лист паперового рушника, щоб він увібрав у себе зайву вологу», - порадила Ольга.

Як зберігати зелень і салат.

Як зберігати зелень і салат.

Зелень може зберігатися у такому вигляді в холодильнику до тижня і готова до вживання у будь-який момент.

Огірки на зиму вийдуть хрумкими і смачними: рецепт, перевірений роками.

Квашені помідори будуть ще смачнішими: господині розповіли, що додати у банку.

Кабачкові голубці, які вийдуть смачнішими, ніж звичайні.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными

Рецепт полезных конфет без сахара и глютена: Лиза Глинская рассказала, как приготовить вкусный десерт за пять минут

Больше не прокатит: школьникам готовят революционные перемены