Побалуйте себе чимось оригінальним: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого бананового хліба

Побалуйте себе чимось оригінальним: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт м'якого бананового хліба

Зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала ідеальний варіант хліба, що зможе приємно здивувати. "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова наголошує, що для цього десерту можна використовувати як свіжі, так і стиглі (почорнілі) банани. Якщо ви бажаєте зробити банани ще солодкими, можна заморозити їх і розморозити перед приготуванням.

Інгредієнти:

  • 115 г волоських горіхів
  • 230 г пшеничного борошна
  • 4 шт. бананів (450 г) + 1 шт.
  • 150 г цукру
  • 1 ч. ложка розпушувача тіста
  • 1/4 ч. ложки соди
  • 1 ч. ложка кориці
  • 2 яйця
  • 115 г вершкового масла
  • 10 г ванільного цукру

Приготування:

Спочатку злегка підсушіть волоські горіхи в духовці при 100 градусах, дайте їм охолонути і подрібніть, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

У глибокій мисці поєднуйте яйця та цукор. Можна розмішувати без використання міксера, просто добре збийте віночком. Розтопіть вершкове масло і дайте йому охолонути до кімнатної температури, потім додайте його в суміш із яєць та цукру, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Потім додайте туди банани і добре розмішайте віночком до отримання однорідної маси.

Якщо банани надто жорсткі, краще їх подрібніть блендером.

"Мастер Шеф" Литвинова додала, до борошна додайте соду, ванільний цукор, розпушувач тіста, корицю і ретельно перемішайте. Процідіть суміш через сито, щоб позбутися грудок. Акуратно перемішайте сухі інгредієнти в мокрій суміші, потім додайте подрібнені волоські горіхи і продовжуйте заважати, поки|доки| не отримаєте однорідне тісто.

Візьміть форму для випікання та викладіть її пергаментним папером. Щоб полегшити вилучення хліба із форми, змастіть пергамент олією. Перекладіть тісто у форму і, за бажання, розмістіть цілий банан зверху, трохи втопивши його в тісті, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Поставте форму в розігріту до 160 градусів духовку та випікайте хліб протягом 55-60 хвилин. Готовність можна перевірити, встромивши в центр хліба дерев'яну шпажку.

Дайте готовому хлібу трохи охолонути, потім витягніть його з форми та подавайте до столу, порадила "Мастер Шеф" Литвинова.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ