Рецепт найсмачнішої домашньої ковбаси: зірка "Мастер Шеф" видала цікавий лайфхак

Рецепт найсмачнішої домашньої ковбаси: зірка "Мастер Шеф" видала цікавий лайфхак

На своїй сторінці в Instagram зірка дванадцятого сезону "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк показала, як приготувати смачнющу домашню ковбасу по-закарпатськи.

Для приготування домашньої ковбаси зірка "Мастер Шеф" бере такі інгредієти:

  • свинина - 2 кг
  • яловичина - 1 кг
  • сало - 0,5 кг
  • сіль - 40-50 г
  • перець чорний мелений - 1 ст.л.
  • мелений коріандр - 1 ч.л.
  • перець духмяний - 0,5 ч.л.
  • лавровий лист - 2-3 шт.
  • паприка - 3 ст.л.
  • гвоздика - 3-4 шт.
  • мускатний горіх - 1 ч.л.
  • часник - 10 зуб.
  • вода (холодна) - 100 мл
  • кишка (замочуємо її в теплій воді)

Все сало, всю яловичину та частину свинини "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк нарізає великими шматками, а потім пропускає через мʼясорубку. Решту свинини нарізаємо дрібними шматочками та поки відкладаємо окремо.

Часник зірка "Мастер Шеф" вичавлює в миску, заливає холодною водою та лишає настоюватися (приблизно 20-30 хв.). Спеції (лавровий лист, гвоздику та духмяний перець) перемелюємо за допомогою кавомолки, змішуємо з рештою спецій і сіллю.

Змішуємо увесь фарш, ту частину свинини, яку дрібно нарізали, та нашу суміш спецій. Далі зірка "Мастер Шеф" додає часникову воду, проціджуючи її через марлю та знову добре все вимішує.

За допомогою мʼясорубки чи вручну начиняємо кишку мʼясом, формуючи ковбасу. Кінці завʼязуємо ниткою. Складаємо ковбаси в велику миску, повністю заливаємо холодною водою та лишаємо на годину.

Готувати домашню ковбасу "Мастер Шеф" Мирослава Пекарюк пропонує або в духовці, або на вогні.

Для приготування в духовці на деко наливаємо трішки води, викладаємо ковбасу, робимо на ній проколи зубочисткою, щоб кишка не тріснула, та запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хв. Після цього дістаємо, зливаємо воду, перевертаємо ковбасу, знову робимо проколи, зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо до румʼяності (ще приблизно 20 хв.).

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.

Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ