Родина буде у захваті від такої піци: Сумська дала швидкий рецепт без випікання

Родина буде у захваті від такої піци: Сумська дала швидкий рецепт без випікання

Швидку піцу на сковороді можна приготувати для всієї родини – у захваті будуть і дорослі, і діти, пише Politeka.net.

І для цього можна скористатися рецептом, яким поділилася Ольга Сумська. Піцу за таким рецептом не потрібно буде випікати у духовці.

Отже для приготування швидкої піци знадобляться такі інгредієнти: борошно – 400 г, рослинна олія – 30 мл, розпушувач для тіста – 10 г, вода – 100-120 мл, сіль,, а також томатний соус, твердий сир – 150 г, прованські трави, помідори, болгарський перець, печериці, шинка і маслини.

«Почну з того, що просію наше борошно», - розповіла Ольга Сумська в ефірі програми «Смак дня».

Швидка піца на сковороді.

Таким чином тісто вийде однорідним, без грудочок, більш ніжним.

«Ця кільксть борошна розрахована на дві піци», - зазначила Сумська, додаючи у борошно розпушувач для тіста і сіль.

Ольга Сумська також додала до борошна 30 мл олії і воду. Тісто гарно перемішуємо ложкою і починаємо переминати руками, щоб воно було однорідним і пухким.

Шматок тіста Ольга Сумська поділила навпіл і тоненько розкачала по розміру пательні.

«Я обожнюю, коли багато начинки і товщина тіста 1-2 мм», - зізналася Ольга Сумська.

Для того, щоб корж для піци був рівним і красивим, акторка скористалася ножем і мискою.

Пательню трохи змащуємо олією і викладаємо тісто. Тісто змащуємо томатним соусом, посипаємо твердим сиром, потертим на крупній терці. На сир викладаємо порізані печериці. Також додаємо помідори, тоненькі шматочки помідорів і маслини.

Швидка піца на сковороді.

Посипаємо піцу прованськими травами.

«Обов’язково накриваю піцу кришкою», - зазначила Ольга Сумська.

Другу піцу Ольга Сумська зробила так само, ле замість печериць виклала шинку.

15 звилин – і піца на сковороді готова! Необхідно, щоб піца добре підсмажилася і пропеклася.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Как и когда посадить ежевику осенью саженцами: топ советов от садоводов

Десерт "Лед и огонь": упрощенный рецепт от известного повара, который поразит ваших гостей

Как правильно хранить урожай свеклы зимой: важные советы и секреты от профессионалов

Остановитесь с консервацией, ведь придется выкидывать: сколько можно хранить варенье, соленья и компоты

Чем обработать сад от вредителей осенью: эксперты назвали лучшие методы

Опасная бактерия живет в рыбе и "пожирает людей": женщина осталась без рук и ног после ужина

Цены на топливо изменились: сколько стоит заправить полный бак

Заливной пирог с луком и яйцом: легкий и полезный рецепт от звезды "Мастер Шеф" Лизы Глинской

Для чего используют кондиционер для белья и нужен ли он при стирке: мифы, в которые вы верите

"Придется повышать вдвое": украинские интернет-провайдеры готовят новые тарифы

Как подготовить грядку под чеснок осенью: правила гарантированного урожая от хозяек

Повестки будут вручать "прозрачно" – ТЦК обязали к новым правилам

500 гривен на продукты от "Ощадбанка": как получить

В Харьковской области волонтер ограбил ребенка: вместо наказания хотел на фронт

Людей предостерегли от выхода на пенсию: сразу станете старыми и больными