Салат "Оселедець під шубою": кухар розкрив секрет, щоб вийшло, як у ресторані

Салат "Оселедець під шубою": кухар розкрив секрет, щоб вийшло, як у ресторані

Салат "Шуба" або оселедецьпід шубою є дуже улюбленою та традиційною стравою. На сучасний день існує безліч варіацій цього салату, щоб задовольнити навіть найвибагливіший смак. Кухар розкрив таємниці ресторанних варіантів страви "Оселедець під шубою".

Класична шуба

Інгредієнти:

  • філе оселедця – 300 г
  • картопля – 300 г
  • буряк – 300 г
  • морква – 300 г
  • цибуля – 150 г
  • майонез – 200 г
  • сіль за смаком

Приготування: Готуємо буряк, картоплю та моркву до повної готовності, а після їх охолодження очищуємо від шкірки. Також чистимо та нарізаємо цибулю. Оселедець ріжемо на невеликі шматочки. Решту овочів натираємо на дрібній тертці.

На дно тарілки рівномірним шаром розкладаємо картоплю і обмащуємо її майонезом. Далі розміщуємо шарами оселедець, обмащуємо майонезом, додаємо цибулю, обмащуємо майонезом, моркву, обмащуємо майонезом, та завершуємо буряком. Завершуємо страву прикрашанням зеленню.

Оселедець під шубою з яйцем

Інгрідієнти:

  • філе слабосолоного оселедця – 2 шт.
  • морква – 3 шт.
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • картопля – 3 шт.
  • буряк – 2 шт.
  • зварені круто яйця – 2 шт.
  • гілочки кропу – 2 шт.
  • майонез – 200 г
  • сіль на смак

Приготування: Нарізаємо рибне філе на невеликі шматочки та готуємо овочі та яйця. Після остигання овочів та яєць натираємо їх на дрібній тертці. Також миємо та дрібно нарізаємо зелену цибулю.

На дно салатниці кладемо шар оселедця та шар цибулі, після чого змащуємо їх майонезом. Потім укладаємо шар картоплі, буряка і моркви. Кожен шар трошки посолюємо і обмащуємо майонезом. Вирівнюємо краї, а верх і боки обмащуємо майонезом, а яйцями посипаємо. Завершуємо приготування салату "Шуба" його прикрашанням кропом.

Лосось під шубою

Інгрідієнти:

  • слабосолоний лосось – 350 г
  • відварений буряк – 100 г
  • відварна морква – 100 г
  • відварна картопля – 100 г
  • три шматочки українського хліба по 20 г
  • майонез – 150 г
  • зелень за смаком

Приготування: Беремо салатну форму, розміщуємо її на шматочку чорного хліба, твердо притискаємо і видаляємо непотрібні краї. На хліб розкладаємо дрібні шматочки лосося. Покладемо на лосось нарізані кубиками картоплю і покриваємо її шаром майонезу. Далі виставляємо шар моркви (кубиками нарізаної), що обмащуємо майонезом. На нього вкладаємо шар буряка, також кубиками, і знову покриваємо майонезом. Для оформлення салату використовуємо гілочки кропу і петрушки.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ