Секрет ідеальних голубців: шеф-кухар показала простий і неймовірно смачний рецепт

Секрет ідеальних голубців: шеф-кухар показала простий і неймовірно смачний рецепт

Шеф-кухар Валентина Кущ поділилася перевіреним рецептом смачних голубців, а також показала власну технологію їх скручування.

Для приготування голубців шеф-кухар бере такі інгредієнти:

  • капуста - 1 голівка (більше середньої)
  • фарш - 600 г
  • рис - 200 г
  • цибуля - 1 велика
  • морква - 1 велика
  • часник - 5 зубчиків в начинку + 5 в соус
  • паприка копчена
  • сіль, перець
  • томати у власному соку - 400 г

У капусти вирізаємо качан та ставимо її варитися в великій кастрюлі, а потім поступово обережно щипчиками починаємо знімати лист за листом.

"Кожного разу знімаємо шар капусти, варимо 2-3 хвилини і знімаємо далі. Поки не залишиться маленька капустина. З того, що залишиться, теж знімаємо листя і викладаємо половину на дно кастрюлі", – пояснює шеф-кухар.

Для начинки дуже добре просмиваємо рис, щоб вода була чиста (мінімум 5-6 разів). Змішуємо фарш, промитий рис, подрібнений часник, сіль, перець і копчену паприку. За бажанням можна додати також подрібнену зелень.

Цибулю нарізаємо кубиком, а моркву натираємо на тертці, обсмажуємо разом, даємо охолонути, а потім змішуємо з фаршем до однорідності.

"Лист капусти ділимо на дві частини, вирізаємо цупку середину. Вона нам не знадобиться. Загортаємо в лист фарш і формуємо наші трикутнички (наче кульочки під насіння)", – пояснила шеф-кухар (щоб подивитися відео, проскрольте вниз).

Щільно викладаємо голубці в каструлю, дно якої застелили капустяним листям. Зверху накриваємо голубці рештою листів.

"Заливаємо томатами і водою, щоб покрили голубці. Додаємо в соус сіль, перець, часник і улюблені спеції. Можливо знадобиться пару ложок цукру для балансу кислоти в томатному соусі", – додала шеф-кухар.

Варимо голубці на середньому вогні приблизно 1 годину 30 хвилин, а потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо постояти ще 30 хвилин.

Катя Осадча показала, як простий омлет перетворити на особливий.

Простіше не буває - Надя Дорофєєва показує свій сніданок.

Також повідомлялося, що Джамала розповіла рецепт страви, яку готує на свята.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Гороскоп на неделю 21-27 октября для всех знаков Зодиака: повышение Козерогов, траты Дев и приятнотсти Тельцов

Быстрый тыквенный рулет: нежное лакомство для осенних вечеров

На президентских выборах в Молдове посчитали почти все голоса на президентских выборах

Миллионы долларов еще и самолет: руководитель БЭБ в Полтавской области Олег Пахниц сумел поразить декларацией

Цены на куриные яйца растут: может ли снова быть 70 гривен за десяток

Клиент ПриватБанка хотел снять с карты доллары, но получил не все деньги: "Выдали 75% суммы"

Родителям объяснили, как увеличивается шанс родить девочку

Подписчиков чатов о повестках начнут наказывать: не найдут владельцев, сядут читатели

Как избавиться от неприятного запаха в стиральной машине: лучшие советы специалистов

В среднем на 54% дороже: яблоки, виноград и бананы сильно ударят по кошельку

Без тепла и воды: долги украинцев поставили под угрозу отопительный сезон

Секрет идеального тыквенного крема-супа от победителя "Мастер Шеф": простой рецепт

Дюна 3 выйдет раньше ожидаемого: фанатов порадовали известием

Украинцам могут снизить налоги: это касается нескольких категорий

Отсрочка от мобилизации: как избежать ошибок при подаче документов