Секрет у соусі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт смачнющого грузинського салату

Секрет у соусі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт смачнющого грузинського салату

Переможниця та екс-суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська дала рецепт смачнющого грузинського салату, який підійде навіть для святкового столу.

Головний секрет цього салату – горіхово-часниковий соус, який надає неймовірного смаку.

Для приготування грузинського салату нам знадобляться:

  • помідори - 5 шт.
  • огірки - 5 шт.
  • кінза та петрушка
  • червона цибуля - 1 шт.
  • перець чилі - на смак ("Мастер Шеф" Єлизавета Глінська взяла 1/3 частину перчика)
  • сіль - на смак

Для горіхового соусу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • волоські горіхи обсмажені - 50 г
  • оцет - 1 ч.л.
  • часник - 2 зубчики
  • олія - 1,5 ст.л.
  • вода - 1,5 ст.л.

Для приготування соусу "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська просто змішує оцет з олією, водою, часником, горіхами та перебиває все блендером для однорідної пастоподібної консистенції.

Помідори "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бланшує (робить на кожному помідорі надріз хрест-навхрест, складає їх у миску, заливає окропом на 1 хвилину, а потім зливає його та заливає холодною водою) та знімає з них шкірку. Огірки також чистимо від шкірки.

Огірки та помідори нарізаємо середніми шматочками, а цибулю – тоненькими півкільцями. Дрібно нарізаємо петрушку та кінзу, а також гострий перець.

Змішуємо нарізані овочі та зелень, додаємо горіхово-часниковий соус, перемішуємо та доводимо салат до смаку сіллю.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Сохраните свой номер Киевстар, Vodafone и lifecell: простой способ сменить мобильного оператора

NASA обещает шокировать новостями об инопланетянах

Как вырастить огурцы в мешке осенью: самый простой метод огородников

Ретроградный Юпитер 2024: экстрасенс Дарина Фрейн рассказала, что обязательно надо сделать в этот период

Какую пенсию получают семьи погибших военных

Хрустящие чебуреки с сочной начинкой: победитель "Мастер Шеф" раскрыл рецепт

Ирма Витовская рассказала про возвращение Влада Ямы и Александра Эллерта: "Кто-то больше сдружился с дьяволом"

Как засолить урожай чеснока на зиму быстро: хозяйки поделились уникальным методом

Он поехал в Туркменистан, чтобы перенимать опыт, - Михаил Шейтельман о путине

Требования к пенсионерам ужесточили: придется работать до последних сил – выплат не будет

Дарина Фрейн рассказала, закончится ли острая фаза войны до Нового года

Это будет разговор глухого с немым, - политтехнолог о возможном звонке Шольца Путину

Украинская косметика взлетит в цене: добрались европейские стандарты

Волна массовых псевдоминирований в Украине: СМИ нашли связь с поджогами авто ВСУ

Украинцы получают зарплату на 111% больше, чем в прошлом году: названы наиболее оплачиваемые профессии