Щось новеньке: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт святкових мексиканських солодощів

Щось новеньке: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт святкових мексиканських солодощів

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Ектор Хіменес-Браво з "Мастер Шеф" запропонував рецепт мексиканських ласощів, які ідеально підійдуть для святкового застілля. За словами "Мастер Шефа", готувати цей частування можна з карамельним соусом.

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла
  • 125 г води
  • 125 г молока
  • 2 г солі
  • 5 г цукру
  • 150 г борошна пшеничного
  • 4-5 яєць
  • 1 л масла для фритюра
  • Карамельний соус

Процес приготування:

У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте воду, молоко, сіль та цукор. Розігрійте, поки суміш не почне кипіти, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Коли маса закипить, швидко всипте борошно і перемішуйте, щоб уникнути утворення грудок. Варіть тісто до появи золотистої кірки на дні сотейника.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво радить, дайте тесту трохи охолонути, щоб яйця не зварилися. Убивайте по одному яйцю, ретельно перемішуючи після кожного. Домагайтесь консистенції "язичка" на лопатці. Кількість яєць може змінюватись в залежності від вологості тіста і розміру яєць.

Розігрійте олію для фритюру. Видавити тісто у вигляді довгих смуг на підготовлену поверхню.

Смажте чуроси у фритюрі до золотистої скоринки. Періодично перевертайте для рівномірного обсмажування.

Викладіть чуроси на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії, ділиться "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Подавайте чуроси гарячими, посипаними цукром або политі карамельним соусом.

Вдалий варіант закуски: суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом випічки.

Хіменес-Браво розкрив рецепт солодкої курки із соусом.

Закладки "Майстер Шеф": чого ніколи не показують глядачам і хто живе з Ектором.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Враг пытается зайти в тыл: "азовцы" показали, как отбивают "мясные" штурмы под Нью-Йорком

Правила на дорогах, таможня, старые банкноты: какие изменения ждут с 1 ноября

Конфеты без вреда для фигуры: победительница "Зважені та щасливі" дала простой рецепт

Такси заработают в комендантский час: что известно

ООН обнародовала впечатляющий масштаб сокращения населения Украины

"Начинаются реалии": боец ВСУ рассказал о потере надежды среди военных

«Брони» от мобилизации не будет: в чем дело и надолго ли

Первый заместитель Министра Елена Крамаренко: Война нанесла ущерб окружающей среде на триллионы гривен

В Запорожье открыли «Дерево памяти» – мемориал, посвященный павшим защитникам

Резина начнет "дубеть" уже скоро: когда украинцам нужно "переобуть" машины на зимние шины

Доктор Комаровский рассказал, что делать, если синяки появляются без причины: как решить проблему

Елена Бюн рассказала, что будет с российскими военными преступниками: «Образно кирпич на голову»

ТЦК начали работать по-другому: как сейчас проходят проверки на улицах

Александр Мусиенко рассказал, действительно ли Трамп ударит по москве, несмотря на хорошие отношения с путиным

Ассоциация ритейлеров Украины предупредила правительство об опасных последствиях приостановления бронирования