Швидкі малосольні огірки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав покращений рецепт
Цього разу суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці в Instagram показав, як приготувати смачні та хрусткі малосольні огірки на газованій воді.
Такі малосольні огірочки стануть ідеальною закускою до будь-якої страви, готуються дуже швидко, а виходять ще кориснішими та ароматнішими, ніж звичайні.
Для маринаду на один кілограм огірків суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво використовує такі інгредієнти:
- часник - 5 зубчиків
- 2 столові ложки солі
- 1,5 л мінеральної сильногазованої води
- кріп
Також за бажанням можна додавати до малосольних огірків листя хріну, вишневі та смородинові гілочки.
Огірки добре миємо та зрізаємо краєчки з обох боків. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розрізає кожен огірок вздовж навпіл, щоб вони швидше та рівномірніше просолилися.
Часник чистимо та розрізаємо кожен зубчик навпіл.
У чисті банки "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає огірки, додає часник, гілочки кропу, за бажанням листя хріну, вишні та смородини, всипає сіль і заливає все сильногазованою мінеральною водою.
Закриваємо банки кришками та відправляємо в холодильник. "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво радить куштувати малосольні огірки через добу, тоді вони будуть максимально смачними, встигнуть ідеально просолитися.
Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.
Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.
Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.