Сирна паска з шоколадом: переможниця "Мастер Шеф" дала швидкий і нереально смачний рецепт

Сирна паска з шоколадом: переможниця "Мастер Шеф" дала швидкий і нереально смачний рецепт

Переможниця дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна запропонувала українцям рецепт неймовірної сирної паски "Три шоколади".

Щоб приготувати найсмачнішу сирну паску, "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир жирністю 9% - 400 г
  • цукор - 80 г
  • вершкове масло - 80 г
  • жовтки яєчні - 2 шт. (великі)
  • шоколад - 25 г білого, 40 г молочного, 55 г темного
  • кокосова стружка - 20 г
  • ваніль
  • стружка темного шоколаду - 35 г
  • вершки 33% (холодні) - 150 г

Для глазурі нам знадобляться:

  • шоколад (темний або молочний) - 20-30 г
  • олія - 0,5 ч л

В сотейнику переможниця "Мастер Шеф" змішує сир із вершковим маслом, жовтками та цукром, перебиває цю масу занурювальним блендером та прогріває на середньому вогні протягом 5 хвилин (не до кипіння, а лише до появи перших бульбашок).

Після цього "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна знімає сирну масу, яка стала рідшою, з плити, знову перебиває все блендером і лишає охолоджуватися.

Далі беремо три ємності, в одній розтоплюємо білий шоколад і додаємо частину сирної маси та кокосову стружку, в другій - молочний, додаємо сирну масу та екстракт ванілі, в третій - темний шоколад, решту сирної маси та стружку темного шоколаду.

"Якщо хочете, щоб всі три шари були однакової товщини, то основи з білим шоколадом має бути менше за всіх, молочного шоколаду трішки більше і чорного найбільше. Або можна зробити однаково і теж буде виглядати цікаво", - пояснює переможниця "Мастер Шеф".

Вершки збиваємо до піків і також у нерівній пропорції додаємо до сирно-шоколадних сумішей.

Форму для сирної паски переможниця "Мастер Шеф" вкриває марлею, ставить на тарілку та шарами всередину викладає суміш із білим шоколадом, далі з молочним і з темним. Загортаємо краї марлі, зверху ставимо невеликий вантаж і лишаємо на добу в холодильнику.

Готову паску переможниця "Мастер Шеф" полила шоколадною глазурʼю, просто розтопивши шоколад із олією, а також прикрасила зверху

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.

Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Внутренняя безопасность СБУ должна проверить генерала Носача, – Тука

Верховная Рада приняла закон: какие нововведения готовятся в армии

"Нафтогаз" предупредил украинцев об отоплении: известно, что нужно сделать перед включением тепла в жилище

Внук и дед из Одессы наладили международный наркотрафик в детских игрушках

Кличко: Столица подготовила к зиме 550 единиц снегоуборочной техники и сделала запас соли и песка

В СНБО отреагировали на фейк z-пропаганды о массированных ракетных ударах

За «обломками» по НПЗ в Саратове стоит Главное управление разведки

Отдых от Dota 2, ведь студия Blizzard готовится к анонсу ремастера Warcraft II

Массированная ночная атака по Одессе: есть жертвы и раненые, жуткие кадры

Как могут измениться коммунальные платежки в 2025 году

"Укрзализныця" оскандалилась из-за русского языка

Переломный момент: Генсек НАТО рассказал, почему войска КНДР в Европе меняют правила игры

Дочь Маска из-за победы Трампа приняла важное жизненное решение

Миллионные долги побуждают к повышению тарифов: вода из крана может стать дорогим удовольствием

Фиксировал размещение военных объектов: ТЦКшник сливал россиянам позиции ВСУ