Сирна паска з шоколадом: переможниця "Мастер Шеф" дала швидкий і нереально смачний рецепт

Сирна паска з шоколадом: переможниця "Мастер Шеф" дала швидкий і нереально смачний рецепт

Переможниця дванадцятого сезону кулінарного шоу "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна запропонувала українцям рецепт неймовірної сирної паски "Три шоколади".

Щоб приготувати найсмачнішу сирну паску, "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна бере такі інгредієнти:

  • кисломолочний сир жирністю 9% - 400 г
  • цукор - 80 г
  • вершкове масло - 80 г
  • жовтки яєчні - 2 шт. (великі)
  • шоколад - 25 г білого, 40 г молочного, 55 г темного
  • кокосова стружка - 20 г
  • ваніль
  • стружка темного шоколаду - 35 г
  • вершки 33% (холодні) - 150 г

Для глазурі нам знадобляться:

  • шоколад (темний або молочний) - 20-30 г
  • олія - 0,5 ч л

В сотейнику переможниця "Мастер Шеф" змішує сир із вершковим маслом, жовтками та цукром, перебиває цю масу занурювальним блендером та прогріває на середньому вогні протягом 5 хвилин (не до кипіння, а лише до появи перших бульбашок).

Після цього "Мастер Шеф" Валерія Матрохіна знімає сирну масу, яка стала рідшою, з плити, знову перебиває все блендером і лишає охолоджуватися.

Далі беремо три ємності, в одній розтоплюємо білий шоколад і додаємо частину сирної маси та кокосову стружку, в другій - молочний, додаємо сирну масу та екстракт ванілі, в третій - темний шоколад, решту сирної маси та стружку темного шоколаду.

"Якщо хочете, щоб всі три шари були однакової товщини, то основи з білим шоколадом має бути менше за всіх, молочного шоколаду трішки більше і чорного найбільше. Або можна зробити однаково і теж буде виглядати цікаво", - пояснює переможниця "Мастер Шеф".

Вершки збиваємо до піків і також у нерівній пропорції додаємо до сирно-шоколадних сумішей.

Форму для сирної паски переможниця "Мастер Шеф" вкриває марлею, ставить на тарілку та шарами всередину викладає суміш із білим шоколадом, далі з молочним і з темним. Загортаємо краї марлі, зверху ставимо невеликий вантаж і лишаємо на добу в холодильнику.

Готову паску переможниця "Мастер Шеф" полила шоколадною глазурʼю, просто розтопивши шоколад із олією, а також прикрасила зверху

Ектор Хіменес-Браво показав страву на сніданок, від якої неможливо відірватись.

Як небанально приготувати картоплю: переможниця "Мастер Шеф" дала цікавий рецепт.

Секрет в одному інгредієнті: переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт, який всіх здивував.

Поделиться сюжетом

Последние новости

Пенсия не менее 8 тысяч гривен: 4 категории, которые не получат меньше

Нежные пампушки с маковой начинкой и кремом: идеальный десерт от "Мастер Шефа"

Где сядешь, там и слезешь: знаки Зодиака, которыми невозможно манипулировать

Когда выкапывать свеклу и как правильно это делать: главные правила

На блокпостах усилят проверки: что нужно иметь при себе

Подготовка к сложной зиме: хватит ли газа украинцам и что будет с тарифами

Очень хотел на передовую: военный сбежал со службы в ТЦК, его сурово наказали

Путин готов к разговору с Шольцем, с которым не общался с 2022 года - Песков

Сходили на маникюр и получили ожог из-за лампы: как спасти ногти, 4 обязательных шага

Как вкусно приготовить печень: кулинар дала простой и гениальный рецепт

Школьники стали гораздо хуже учиться: в чем причина

Названы знаки Зодиака, которые никогда не скрывают своих чувств: астрологи составили список

Ошибка Монетного двора НБУ превратила 5 копеек в музейный экспонат: продают за 10 тысяч

Украинцам объяснили, почему банки взимают до 30% за закрытие счетов

Нафтогаз объявил о нововведениях: изменения ждут украинцев в оплате за газ